Pro maminky

Balíček do porodnice: Praktický pomocník pro maminky po porodu

Máte pár týdnů do porodu a začínáte přemýšlet o tom, co všechno budete během prvních okamžiků mateřství potřebovat? S blížícím se dnem D je pro vás ovšem stále náročnější chodit po obchodech, drogeriích, lékárnách a shánět vše potřebné? Společnost Hartmann-Rico nabízí maminkám pomocnou ruku v podobě Praktického balíčku do porodnice.

První dny s miminkem bývají náročné pro každou novopečenou maminku. Je proto velmi důležité, aby se žena po porodu cítila co nejpříjemněji. Péče o novorozeně je samozřejmě stěžejní, ovšem maminky by neměly zapomínat ani na sebe a měly by se vybavit kvalitními prostředky, které jim dodají jistotu a pohodlí. Ne nadarmo se říká, že je-li spokojená máma, je spokojené i dítě.

Praktický balíček do porodnice od společnosti Hartmann-Rico obsahuje: 2x fixační kalhotky MoliPants vel. M nebo L, 1x prsní vložky Bel Baby (30 ks), 2x balení porodnických vložek SAMU. Místo zdlouhavého pobíhání po obchodech tak postačí jedna procházka a máte vše, co budete bezprostředně po porodu potřebovat. To ostatně ocení i nastávající tatínkové, kteří mají často nákup těchto pomůcek na starosti a neví si při něm rady.
hartmann_porodnice_balicek_02
Fixační kalhotky MoliPants jsou elastické, lehké, měkké, prodyšné a výborně se přizpůsobí tvaru těla, aniž by ženu svíraly. Prsní vložky Bel Baby pro kojící matky jsou díky příjemně měkkému netkanému textilu a speciální vnější vrstvě prodyšné a nedráždí citlivou pokožku. Současně jejich vysoce savé jádro z buničiny, anatomický tvar a nově také praktická lepítka zaručují bezpečné a nenápadné nošení. Porodnické vložky SAMU díky vysoce prodyšnému materiálu zase zajišťují optimální přísun vzduchu k pokožce, a tím snižují riziko vzniku infekce. Použití těchto speciálních vložek po porodu je mnohem vhodnější, jelikož nemají neprodyšný pásek ani lepící fólii jako běžné vložky. Velkým benefitem těchto vložek je jejich savost.

Praktický balíček do porodnice je k dostání ve všech lékárnách i prodejnách se zdravotnickými potřebami. Doporučená cena produktu je 215 Kč.

zdroj: Hartmann-Rico / foto: bigstock, Hartmann-Rico / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář