Fashion

Kabelky – kolik jich vlastně potřebujeme vlastnit?

Dalo by se říct, že to není zcela správě položená otázka. Protože pro většinu z nás platí pravidlo – potřebujeme každou kabelku, která se nám líbí.

Kabelky milujeme. Ty velké, do kterých jsme schopny ukrýt svůj svět, i ty malé, jež nás prostě fascinují. Náš šatník je obvykle směsicí kabelek všech značek. Některé si však oblíbíme natolik, že pak neodoláme žádné z novinek pro danou sezónu. Takovou značkou, kterou se kvůli kabelkám oplatí rozhodně sledovat, je i TOUS.

Kabelkománie má jméno TOUS
TOUS je španělská módní značka, které je známá především díky svým unikátním a módním šperkům, jejichž symbolem je tradiční TOUS medvídek. Firma však úspěšně „fušuje“ i do dalších oblastí módy, a právě její kabelky již dávno nejsou jen doplňkovým sortimentem značky, ale vyhledávanými fashion kousky.

Sezónu co sezónu představuje TOUS nové designy kabelek. Malé i velké, do ruky i na rameno, baťůžky i ledvinky. Je fascinující sledovat nápady, které se v kolekcích objevují. Pojďte se podívat na nejzdařilejší kabelky, jež mezi TOUS kabelkami najdete právě nyní.

Kabelka Dulzena – malý kousek luxusu pro všední den i party
Nudí vás již příliš strohé kabelky? Notebook hoďte do notebookové tašky a místo velké kabelky si vezměte jenom krásnou malou stylovou kabelku. Kabelky Dulzena mají módní vzorování, ale i luxusní povrchy. Hitem je tradiční vzor kohoutí stopy, který perfektně doladíte se svým business oblečením. Pro party, večírky, ale i když chcete dát svému outfitu trochu více luxusních prvků, se pak hodí varianty kabelky z barevných a lesklých materiálů.

Když nám jedna kabelka nestačí
Nosíte najednou hned více kabelek a tašek? TOUS je na nás připravena. V kolekcích KAOS si dokážete nekombinovat hned několik typů tašek. Tašku na rameno doplníte ledvinkou, baťůžkem, praktickou cross body kabelkou i vakem na sportovní potřeby. Sladěná kolekce vám umožni z domu vyrazit vždy s tou kombinací, kterou pro daný den právě potřebujete.

Ledvinky se vrátily
Svůj návrat do módy ohlásily i ledvinky. Jsou stylovější, luxusnější, ale opět velice praktické. Vždyť kam s velkým mobilním telefonem, když chceme vyrazit třeba jen zcela na lehko? A kam s ním, když jdeme do práce a ve velké kabele se nám vždy někam schová? Ideálním řešením je právě moderní ledvinka, která vypadá stylově a umožní nám mít to nejdůležitější nejen po ruce, ale i bezpečně na dohled.

KAOS 2.0
Kabelky KAOS jsem sice již zmínila, ale jejich sortiment je velice široký, a tak se k nim musím ještě jednou vrátit. TOUS totiž vytvořil ještě jednu jejich naprosto fascinující variantu. Kabelky KAOS SHOCK kombinují parádní vyřezávanou skořepinu a exkluzivní kabelkové vložky. Samy tak máte možnost měnit design těchto kabelek. Užijete si je s veselými vzory, v luxusní zlaté barvě, nebo třeba v trochu rurálních vzorech. Kabelky KAOS SHOCK lze pořídit v několika velikostech a určitě vás budou bavit. Kabelky klasické to rozhodně nejsou.

Zdroj: TOUS / foto: bigstock / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář