Fashion

CCC představuje novou kolekci jaro/léto 2020 v novém stylu!

Nová kolekce bot CCC pro sezonu jaro/léto 2020 je opravdu pestrá. Rok co rok obuvnická značka CCC překvapí nejen designem bot téměř u všech svých značek, ale také velkým výběrem sortimentu. Právem se CCC řadí mezi značky, které nabízí boty pro všechny zákazníky, ať to jsou muži, ženy, teenageři, děti i starší zákazníci.

DeeZee – zosobnění světových trendů
Značka DeeZee je na prodejnách CCC sice krátce, ale rychle si vydobyla své místo mezi ženami, které sledují trendy a chtějí být chic. Zosobnění světových trendů, které se nesou napříč kolekcí, si zamilovala nejedna dívka a žena. Kolekce pro jaro/léto 2020 hýří barvami a neotřelými kombinacemi. Módní shopaholičky se budou moci vyřádit. V letošní kolekci je velké zastoupení tzv. ugly shoes. Pod tímto názvem se skrývají barevné a bláznivé tenisky, které mají vyšší podrážku, jsou extrémně pohodlné a navíc rozzáří každý outfit. Pokud jde o pohodlí, o slovo se hlásí espadrilky a tenisky s různými aplikacemi jako nášivky či korálky. Ryze letní obuv – sandálky a pantofle zde najdete v různých barvách, s aplikacemi, korálky nebo kovovými detaily. A nesmíme opomenout podpatky – jehlové, sloupkové či vyšší platformu. Barevná škála bot se nese v pastelových a zemitých tónech a kontrastuje s extravagantními křiklavými vzory a barvami.

Jenny Fairy
Styl, pohodlí, příznivé ceny, taková je značka Jenny Fairy. Každou sezonu nabízí velký výběr dámských bot na všechny možné příležitosti. Jednoduché tenisky, espadrilky nebo sandálky si vybere každá žena či dívka, která chce mít vyladěný outfit. Letní dny budou vybízet i ty náročnější z vás k experiementům. Jenny Fairy nabízí pestré trendy od barevných sandálků na vysoké platformě s vázáním kolem kotníku, přes pohodlné sandály s otevřenou špičkou a nízkým podpatkem, ve kterých proběhnete hravě celým pracovním dnem, až po trendy ugly shoes. Právě ugly shoes dominuje i u značky Jenny Fairy v originálních designech – lesklý materiál, kombinace zvířecích vzorů, pastelové barvy a holografické prvky.

LASOCKI
Tradiční kožená značka Lasocki patří mezi stálice. Perfektně vyvažuje poměr kvality a ceny. Vybere si zde každý muž či žena, kteří upřednostňují především pohodlí a pravou kůži. Lasocki nabízí modely, které by se daly označit za basics každého botníku. Z letošní kolekce si ženy mohou vybrat klasické baleríny a polobotky, tenisky se šněrováním nebo kvalitní sandály na podpatku nebo platformě. Základní barevná nabídka je obohacena o výraznou červenou, hořčicovou nebo růžovou. Pánové v kolekci Lasocki najdou klasickou business obuv, mokasíny v různých provedeních, ale i modely vhodné pro volný čas.

Gino Rossi – italský styl
Gino Rossi je prémiová kožená obuv, která si rychle našla své zákazníky – náročné, hledající styl a kvalitu. Obuv Gino Rossi se vyznačuje především elegancí a módním designem. V nadcházející sezoně jaro/léto 2020 dominují v dámské kolekci především mokasíny, pantofle a sandálky. Elegantní modely jsou na první pohled jednoduché, ale propracovaný střih a zajímavé detaily upoutají pozornost každého. Lodičky na vysokém jehlovém podpatku odzbrojí každého, ať už v jednobarevném provedení či extravagantním vzoru. Výrazným trendem této sezony jsou pantofle a sandálky na nízkém podpatku.

Gino Rossi Sport
Jak už samotný název napovídá, Gino Rossi Sport je kombinací kvality typické pro tuto značku, módnosti a hlavně pohodlí. Řeč je především o teniskách s výraznými prvky a detaily. Ani této značce neunikl trend ugly shoes. Gino Rossi se nebojí výrazných barev a kombinací, za nás dáváme jednoznačně deset bodů z deseti.

Sprandi
Sprandi je značka obuvi pro sport a volný čas pro dospělé, mládež i děti. Širokou nabídku tenisek všech typů v mnoha barevných variantách korunuje i příznivá cena. Sprandi sází na pohodlí, umožňuje volnost nejen při volnočasových nebo sportovních aktivitách, ale už i při výběru bot samotných.

Zdroj: CCC / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář