Cestování

Samsonite oslavuje Den Země svou první řadou zavazadel z recyklovaných plastů

Samsonite slaví Den Země uvedením nové kolekce Magnum Eco. Tím se posouvá zase o krok dál na své zodpovědné cestě stát se nejudržitelnějším světovým výrobcem volnočasových a cestovních zavazadel.

Kolekce Magnum Eco je vyrobena z recyklovaného plastového odpadu, jako jsou kelímky od jogurtů a plastové lahve, což představuje průlom ve výrobě zavazadel.

Má vše, co od Samsonite očekáváte
Magnum Eco je potvrzením všeho, co od Samsonite očekáváte. Jak název napovídá, byl vyroben s co největším ohledem na životní prostředí.

Udržitelnost
Magnum Eco je vyrobený v Evropě, z recyklovaného plastového odpadu. Tato nová kolekce kufrů je výsledkem několikaletého výzkumu, vývoje a úzké spolupráce s Quality Circular Polymers (QCP), společnou recyklační firmou společností SUEZ a LyondellBasell.

Pro čistší planetu
Magnum Eco je první celosvětově uvedenou kolekcí kufrů Samsonite z recyklovaného plastu od konečných spotřebitelů. Dáváme odpadu nový život a snižujeme nutnost použití původních materiálů. Díky Plastový odpad odpovídá kelímkům od jogurtů, které váží 7,7 gramů/ks Plastový odpad odpovídá kelímkům od jogurtů, které váží 7,7 gramů/ks technologii materiálu Recyclex® jsou skořepiny vyrobeny z recyklovaného polypropylenu (PP Plastový odpad odpovídá kelímkům od jogurtů, které váží 7,7 gramů/ks) a vnitřní tkanina z recyklovaných PET lahví (odpovídá velikosti lahve 0,5 l). Například na výrobu kufru velké velikosti je použit recyklovaný plastový odpad odpovídající 483 jogurtovým kelímkům a 14 plastovým lahvím.

Odolnost a kvalita
Společnost Samsonite je známá svým nekompromisním zaměřením na vysoce kvalitní výrobky. Můžete se spolehnout, že cestujícím poskytuje odolný a trvanlivý produkt jako součást svého závazku udržet vaše zavazadlo v pohybu a mimo skládku co nejdéle.
Magnum_ECO_campaignLehkost a pevnost
Nejenže je Magnum Eco vyroben z ekologicky šetrných materiálů, ale je také lehký a odolný proti nárazům. Zaručuje ten nejlepší zážitek z cestování. Prošel všemi přísnými pevnostními testy, kterými je Samsonite dobře známý. Tato nová zavazadla patří mezi nejlehčí ve své kategorii. Jsou lehká jak v ruce, tak v mysli.

Bezpečnost
Systém tříbodového zámku zajišťuje bezpečí vašich věcí, takže můžete být v klidu po celou svou cestu.

Stylový design
Magnum Eco se dodává ve 4 velikostech a 5 barvách inspirovaných přírodou. Vyberte si velikost, která vyhovuje vašim cestovním potřebám, barvu, která vás nejvíce potěší, a očekávejte, že budete znovu cestovat po světě s vědomím, že jste udělali něco dobrého.

Strategie „Naše zodpovědná cesta“, kterou se společnost Samsonite ubírá, se zaměřuje na navrhování produktů, které vydrží, zavazuje se ke snížení dopadu společnosti na planetu a na vztahy s lidmi, partnery a komunitami.

O Samsonite
Společnost Samsonite, založená v roce 1910, je přední světová značka zavazadel s rozsáhlým odkazem v oblasti inovativních řešení a cestovních trendů. Společnost Samsonite proslula průlomovým výzkumem a svým závazkem k inovacím a udržitelnosti. Od svého založení získala řadu průmyslových patentů a nabízí širokou škálu produktů pro cestování, podnikání, děti, volný čas i osobní potřebu. Samsonite pomáhá cestujícím cestovat dále, se stále lehčími a kvalitnějšími produkty.

Podívejte se na recyklační a výrobní proces Magnum Eco: https://youtu.be/Cbr7v99MxqM

Zdroj: Samsonite / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář