Pro maminky

Jaká by měla být matrace pro první roky života?

Pro své děti chce většina rodičů to nejlepší. Nejlepší kočárek, bezpečnou a samozřejmě všemi testy prověřenou autosedačku, příkrmy z nejkvalitnějších surovin… Stejná a možná ještě větší důležitost by měla být přikládána i výběru matrace do dětské postýlky, protože během prvních měsíců spí dítě 16–20 hodin denně a v jednom roce je to stále 12-14 hodin za den. Většinu času spí dítě v postýlce a působí na něj vše, co matrace obsahuje.

Výběr dětské matrace by měl být pečlivý. Zvláště u dětí je třeba klást důraz na správnou ortopedickou podporu těla, jelikož rostou právě během spánku. „Zárukou kvalitní podpory v dětské matraci rozhodně není deska z kokosového vlákna. Byť se jedná o přírodní materiál, v matraci slouží jen jako levná podpora výrazně dražší studené pěny, v horším případě molitanu nebo latexu. Pro kojence a batolata jsou nejvhodnější matrace ze studených pěn,“ doporučuje Martin Vaškovic z matracového showroomu Magniflex.
MAGNIFLEX_FIABA 5 PLUS_4490 KcMatrace Fiaba 5 Plus je to nejlepší řešení pro miminka a děti do 3 let. Speciální hyperprodyšná strana s 3D lemem umožňuje kojenci dýchat i s hlavičkou zabořenou do matrace. Jádro matrace tvoří vrstva studené pěny Eliosoft a vrstva studené pěny Elioform, které zajišťují tělíčku dokonalou ortopedickou podporu tak důležitou pro zdravý růst a vývin dítěte. Potah z vysoce kvalitního polyesteru, jehož přednostmi jsou pružnost, odolnost a jemná struktura tkaní, je hypoalergenní, antibakteriální, působí proti roztočům a výborně saje a odvětrává vlhkost.

Cena: 4490 Kč

Více na www.magniflex.cz.

Zdroj: MC Consultant / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář