Volný čas

Novou tváří podzimního veletrhu Interbeauty Prague je Renata Langmannová

V Make-up Institute Prague se fotil nový vizuál pro mezinárodní kosmetický veletrh Interbeauty Prague. Přesněji pro jeho podzimní část, která proběhne ve dnech 14. až 15. 10. 2016. Tváří veletrhu je tentokrát úspěšná modelka Renata Langmannová, která na sebe upozornila poprvé svým vítězstvím v soutěži Česká Miss 2006.

Make-up Institute Prague připravuje vizuál pro Interbeauty Prague již třetí rok po sobě. Před Renatou Langmannovou se na vizuálech připravených Make-up Institutem Prague objevila Andrea Verešová a Jitka Boho.

„Make-up a celkový styling jsme volili k podzimní a zimní tématice. Inspirací nám byla křehkost, ale zároveň odvaha a bojovnost. Ústředním prvkem je ručně vyrobená čelenka z peříček, která byla vytvořena speciálně na toto focení. Díky skvělé stylistce, Olo Křížové, se kterou pravidelně spolupracujeme, jsme měli k dispozici speciální 3D šperky z kolekce Roots. Šperky jsou vytvořeny v projektu Fashion.stl, který organizuje Czech Fashion Council,“ říká k tématu kolekce ředitelka Make-up Institute Prague Markéta Davidovich.
interbeauty_podzim_03
Na podzimním veletrhu Interbeauty Prague 2016 nebude Make-up Institute Prague rozhodně chybět. Na svém stánku bude jako obvykle poskytovat návštěvníkům veletrhu make-up poradenství a k tomu představí svoji velkou make-up show. Na veletrhu vyvrcholí rovněž soutěž MakeCup Make-Up Awards 2016 , kterou Make-up Institute Prague pořádá.

Vizuál pro Interbeauty Prague podzim/zima 2016
Fotografka: Nikola Šrajerová
Modelka: Renata Langmannová
Stylistka: Olo Křížová
MUA: Zuzana Machalová

O veletrhu Interbeauty Prague
Mezinárodní veletrh Interbeauty Prague je prestižním odborným kosmetickým veletrhem. Odborné veřejnosti představuje aktuální trendy a novinky napříč kosmetickými obory. Zaměřuje se na anti-age řešení, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Klíčovými oblastmi jsou kosmetika, manikúra, pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů a SPA center i přístroje pro péči o pleť a tělo. Veletrh se každý rok koná ve dvou termínech – jako jarní a podzimní část. V rámci veletrhu se koná rovněž řada soutěží profesionálů. Interbeauty Prague pořádá Mistrovství ČR v Body Artu, Lash Designu, v Make-upu a v nehtovém designu Czech Nail Cup – a to s postupy do zahraničních soutěží. Letos na podzim se bude poprvé konat i soutěž Top Image Look, což je unikátní soutěž, která propojí týmy kadeřníků, make-up stylistů a nails designérů v jedinečné týmové soutěži.
interbeauty_podzim_02
O Make-up Institute Prague
Pražský Make-up Institute Prague je prestižní školou pro vizážisty, která se honosí certifikátem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Cílem školy není jenom vychovat profesionální make-up stylisty, ale těm schopným také pomoci s uplatněním se v praxi. Absolvování kurzů a rekvalifikací v institutu otevírá dveře do zcela jiných sfér módního světa. Absolventi mají možnost líčit na velkých módních přehlídkách, pro editoriály prestižních lifestylových časopisů i celebrity na akcích, jakou je například Filmový festival Karlovy Vary.
Podzimní veletrh Interbeauty Prague proběhne 14. – 15. 10. 2016 již tradičně na Výstaviště Praha – Holešovice.

zdroj: Interbeauty Prague, Make-up Institute Prague / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář