Testujeme pro vás

Naše léto bude vonět okurkou

Chcete být celé léto svěží, hydratovaní a příjemně vonět? Stačí málo, pořiďte si produkty Manufaktura z limitované edice Okurka. My jsme některé z nich vyzkoušeli a naše letní volba je jasná – okurka, okurka a zase okurka. Vysoký obsah vody, antioxidanty a přítomnost určitých minerálů (zejména hořčík a draslík) dělají z okurky dokonalou součást péče téměř o jakýkoliv typ pleti. Okurka pomáhá snižovat otoky kolem očí a tmavé kruhy pod očima, odstraňuje všechny nečistoty z pleti, aniž by ji vysušovala, podporuje zdravý růst a lesk vlasů, do značné míry zabraňuje štěpení nehtů.

Když se nám před nedávnem dostala do rukou limitovaná edice Hruška, říkali jsme si, s čím chce Manufaktura přijít příště, vždyť hrušku už nemohou ničím překonat… Omyl, Okurka zase posunula laťku o něco výš.

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 s okurkovým a ovesným výtažkem, cena: 139 Kč
Tomuto sprchovému gelu podlehnete hned při prvním použití. Díky obsahu cenných přírodních ingrediencí jako je extrakt z okurky (bohatý na vitamíny, minerální látky a přírodní rostlinné antioxidanty), obilné klíčky nebo ovesný beta-glukan, bude vaše pokožka nejen dokonale čistá, ale také svěží, odpočatá, hydratovaná, vláčná a zklidněná po horkém dni, který jste museli strávit v práci. A ještě ráno ucítíte svěží lehkou vodní vůni.
okurky
Hydratační krém na ruce s okurkovým výtažkem a bambuckým máslem, cena: 149 Kč
Pokud o své ruce pečujete pravidelně, jistě víte, že narazit na krém, který by byl dokonalým společníkem během dne, unaveným rukám dodal pocit svěžesti, zvláčnil a zregeneroval suchou namáhanou pokožku, nemastil vše kolem a ještě příjemně voněl, není zrovna lehký úkol. Nyní jste ho ale našli. Přesně takovým pomocníkem se vám může stát Hydratační krém na ruce z nové limitované kolekce Manufaktura. Jedinečné složení tohoto krému využívá zjemňující a osvěžující okurkový výtažek, výživné a regenerační rostlinné oleje z makadamových a bambuckých oříšků, zvláčňující rostlinný glycerin a zklidňující ovesný beta-glukan, panthenol a allantoin. Krém je velmi lehký, podobný tělovému mléku, okamžitě se tedy vstřebává do pokožky a nezanechává pocit mastnoty, nelepí, můžete se okamžitě začít věnovat rozdělané práci, ať už je to cokoli. Podmanivá svěží lehká vodní bezalergenní vůně navíc zanechá Vaše ruce nadlouho příjemně provoněné.

Hydratační micelární voda s okurkovým výtažkem a mandlovým olejem, cena: 169 Kč
Micelární voda se pro ženskou část naší redakce stala neodmyslitelnou součástí denní péče o pleť. Vyzkoušely jsme jich už hodně a zatím všechny byly opravdu dobré – odlíčily, aniž by vysušovaly citlivou pleť kolem očí, odstranily make-up i další nečistoty z pleti. Žádná z nich ale nezanechá pleť tak svěží jako Hydratační micelární voda z limitované edice Okurka od Manufaktury. Právě výtažek z okurky pleť zklidní, osvěží a projasní, napomůže stažení rozšířených pórů, udržuje v pleti potřebnou hydrataci a vypne kůži. Pomocí několika málo tahů kosmetickým tamponem navlhčeným micelární okurkovou vodou získáte odlíčenou, dokonale čistou, hydratovanou a svěží pleť. Váš ranní i večerní čistící rituál navíc zpříjemní příjemná lehká vodní vůně. Hydratační micelární voda s okurkovým výtažkem a mandlovým olejem je vhodná zejména pro normální a mastnou pleť.

Ještě váháte, zda je kosmetika s výtažkem z okurky to pravé?

text: redakce / foto: Manufaktura, bigstock

Doporučené

Přidat komentář