Produktové tipy

V novém roce dopřejte očistu tělu i mysli

Uklidnění, svěžest a energii vám dodá nejen spánek, ale také péče o tělo a vhodná strava. A co více, i vůně zklidňují mysl. V novém roce se nechte hýčkat produkty z luxusní řady Wellness & Beauty, která je nyní k dispozici v prodejnách ROSSMANN.

Dopřejte očistu tělu i mysli
Produkty Wellness & Beauty udělají z vaší každodenní očisty těla nevšední zážitek. Díky relaxačním vůním wellness produktů si odpočinek dopřeje nejen vaše tělo, ale i mysl. Relaxujte s koupelovou solí s vůní levandule, zjemněte svou pokožku sprchovým gelem s kakaem a mandlovým olejem a hydratujte své ruce tekutým mýdlem s bambuckým máslem.

Wellness & Beauty Koupelová sůl levandule & oliva
Hýčkejte se koupelovou solí s levandulovým olejem, která harmonizuje tělo a vaše smysly. Po koupeli použijte olivový olej, který vám dodá pocit hedvábně jemné pokožky.
rossmann_ocista_tela_02
Wellness & Beauty Tekuté mýdlo bambucké máslo & mandlový olej
Rozmazlujte své ruce mýdlem s bambuckým máslem, mandlovým olejem a ořechovou vůní. Díky svému složení myje ruce obzvlášť jemně, hydratuje je a zanechává dlouho vláčné a neodolatelně voňavé.

Wellness & Beauty Sprchový gel kakao & mandlový olej
Dopřejte svému tělu to nejlepší se sprchovým gelem z mandlového oleje s osvěžujícím výtažkem z kakaa. Sprchový gel s něžnou vůní myje obzvlášť jemně a zanechává na pokožce příjemný pocit.

Zdroj: ROSSMANN / foto: bigstock, výrobce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář