Volný čas

Na Festivalu Evolution se dozvíte, jak na jarní detox i jak zlepšit vztah s partnerem

Jaro obvykle svádí k návratu ke zdravému životnímu stylu a inspiruje nás, abychom o sebe začali více pečovat. Pokud i vy cítíte, že je ideální čas na změnu k lepšímu, navštivte o víkendu 23. – 25. března Festival Evolution, který se bude konat na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Na festival můžete vyrazit za nákupy, ale také třeba jen za inspirací. Podnětů zde bude více než dost a je jen na vás, čemu dáte přednost. Těšit se můžete na expozice více než čtyř stovek českých i zahraničních vystavovatelů z pěti tematických okruhů, jakými jsou Bio styl, Zdraví, Eco World, Alternativa nebo Osobní rozvoj.

Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. Nebude chybět ani food zóna s bohatým výběrem bio, veggie, vegan, raw, natur a fair trade potravin. Stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu.

Nedílnou součástí festivalu jsou také přednášky a workshopy, konzultace, poradenství i ukázkové lekce. Budete zde mít možnost navštívit nutriční poradce, kteří se zaměří na správnou výživu a doporučí vám, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování.
evolution_02
Zdravý životní styl všude, kam se jen podíváš
Během tří dnů se představí lékaři zastupující konvenční či celostní medicínu, prostor dostanou praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené „babské“ rady. Odborníci z řad lékařů poradí, co dělat, když vás bolí záda, máte migrény, nebo se příliš stresujete. Nutriční poradci se zaměří na správnou výživu a doporučí vám, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování.

Dozvíte se, jak rozeznat opravdu kvalitní výrobky a podle čeho je vybírat. A to své si tu najdou i ti, kteří hledají novou inspiraci do kuchyně. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení na festivalu najdete konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti.
evolution_03
Březen, ideální čas na hubnutí a detox
Cvičíte, stravujete se zdravě, ale přesto nehubnete? Vyzkoušeli jste různé typy jídelníčků, ale nic nefunguje? Výživoví specialisté vám poradí, co, kdy a jak jíst, abyste hubli, ale netrpěli hlady. Jídlo totiž není naším nepřítelem, ale může být významným pomocníkem nejen při shazování kilogramů, ale i při detoxikaci organismu. Ke zdravému životu neoddělitelně patří i pohyb a na Festivalu Evolution si můžete vybrat cvičení, která posilují tělo i mysl. Návštěvníci bez ohledu na věk, váhu či zkušenosti si mohou zdarma vyzkoušet například jednoduché jógové techniky, základy taiči, různá dechová cvičení, meditaci nebo třeba bollywoodský či intuitivní tanec.
evolution_04
Jak na vztahy. Pomůže i koučovací zóna
Na Festivalu Evolution najdete také lektory, kteří vám poradí, jak rozvíjet vztah, aby se z něho ani po letech nevytrácela láska, blízkost, vášeň a intimita. Odborníci poradí, jak rozeznat pravého životního partnera, odhalí, o co jde ve vztahu mezi mužem a ženou, nebo pomohou zjistit, jak předvídat chování partnerů. Chybět nebudou ani programy pro ženy, které jim pomohou uvědomit si svou sexualitu a ženskost.

Chcete znát odpověď na svoji nejpalčivější otázku ve vašich vztazích? Potřebujete zjistit, proč nevyděláváte více, i když se snažíte nad své síly? Zaměstnáváte se otázkou, jak to udělat, aby vás vaše práce opět začala bavit? Či snad strádáte nemocemi, nadváhou a lékaři jsou v koncích? V tom případě nevynechejte koučovací zónu Aleše Kaliny, autora metody Emočních rovnic, která je Festivalu Evolution pro návštěvníky zdarma.

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.evolution.cz.

Zdroj: Festival Evolution / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář