Beauty

Udělejte si z péče o Vaši pokožku každodenní rituál!

Nechte se očarovat novinkami od značky Dermacol, která připravila řadu zbrusu nové péče pro tělo.

Základem zdravé pokožky je čistota a hydratace. A přesně to Dermacol aktuálně nabízí. Rozšířili řadu oblíbených sprchových gelů Aroma Ritual o dvě letní novinky a jeden speciální sprchový gel navržený dětmi pro děti. Hydratace pokožky celého těla zajistí nová řada tělových mlék a krémů Urea, Karité a Almond.

Aroma Ritual Happy Summer
Nejstarší dcera majitelů značky Dermacol manželů Komárových, Julie, miluje třešňový sprchový gel Aroma Ritual. Zatímco dvě mladší dcerky Sárinka a Anežka se rozhodly, že si vyvinou vlastní sprchový gel. Zkombinovaly své oblíbené ovocné vůně a obrázkové motivy, tak vznikl Aroma Ritual Happy Summer vanilka a meruňka. Limitovaná edice od dětí pro děti! Zpříjemní každodenní večerní hygienu nejen dětem od tří let. Zvláčňuje pokožku, jemně pění, šetrně čistí.

Vyzkoušejte i další dvě voňavé novinky Letní sprchový gel meruňka a meloun a Tropický sprchový gel papája a máta.

Tělová řada
Zatím co péči o pleť věnujeme dostatek času už od puberty, na péči o tělo často rádi zapomínáme. Prvním a nejzásadnějším pravidlem, jak udržet pokožku zdravě hydratovanou a dlouhodobě pevnou a vyživenou, je pravidelnost. Všechny tělové přípravky dále doporučujeme aplikovat hned po koupeli nebo sprše, aby tak Vaše pokožka vstřebala co nejvíce účinných látek.

Nová tělová řada Dermacol s vysokým podílem pokožce prospěšných látek – urea, máslo karité a mandlový olej, pomáhá předcházet vysoušení a ztrátě pružnosti. Propojuje tři látky, které výborně hydratují, vyživují a regenerují.
dermacol_novinky_telo_02
Hydratační tělové mléko Urea
s obsahem 15% léčivé urey. Této látky se rozhodně nemusíte bát, její věhlasné léčebné účinky pomůžou i Vám. Urea udržuje potřebnou hladinu hydratace v pokožce, snižuje ztrátu vody a navazuje ji v horních vrstvách pokožky, takže už nikdy nebude vysušená. Hydratační tělové mléko Urea obsahuje i poměrnou část olivového oleje, který pokožku chrání a zjemňuje.

Vyživující tělové mléko Almond s obsahem 10% mandlového oleje hydratuje a poskytuje okamžitou úlevu podrážděné pokožce. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný pocit. Mandlový olej zpomaluje stárnutí pokožky a má antioxidační vlastnosti. Obsažený panthenol pokožku hydratuje a zklidňuje.

Regenerační tělové mléko Karité obsahuje 15% Bambuckého másla, neboli másla karité. Bambucké máslo – shea butter – je tuk extrahovaný ze semen stromu Máslovníku afrického. Je populární hlavně pro své regenerační účinky. Zjemňuje, vyživuje, hydratuje a rychle se vstřebává. Máslo Karité obsahuje i nový regenerační tělový krém Karité body cream pro suchou a velmi suchou pokožku.

Zdroj: Dermacol / foto: dreamstime, výrobce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář