Beauty

The Ritual of Karma: dopřejte pokožce radost z léta

S kolekcí The Ritual of Karma se nemusíte bát uctívat slunce. Produkty s nevtíravou vůní se něžně postarají o pokožku vystavenou slunečním paprskům a vyživí ji přírodními antioxidačními výtažky z gingo biloby a vitamínem E. Nasládlé květinové aroma lotusu se v této kolekci snoubí s jedinečnými účinky organického bílého čaje. Kolekce The Ritual of Karma je nyní obohacena o nový krém na ruce s SPF 15. Dopřejte si rituál, který přináší radost z léta.

Chraňte svou pokožku krémem na opalování obličeje. Zvolte si variantu s SPF 30 nebo 50 a zabraňte předčasnému stárnutí pomocí minerálních filtrů, jež nedovolují pronikání UVA a UVB paprsků. Na tělo zvolte jemné hydratační mléko ve spreji, které se okamžitě vstřebá a nelepí. Krém i mléko mají voděodolnou texturu. A pokud dáváte přednost olejům, sáhněte po oleji na opalování s SPF 30, jež se rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Všechny tyto produkty podporují zlatavé opálení. Jsou proto perfektními společníky na dovolenou.

The Ritual of Karma pečuje také o vaše ruce. Nový krém má oproti běžným produktům na ruce navíc SPF 15 a chrání tak jemnou pokožku na hřbetu ruky před stárnutím. Nově si můžete též dopřát speciální balíček čtyř mini krémů na ruce z různých kolekcí. Jednotlivá balení se hodí například na cesty nebo do kabelky.

Nezapomínejte ani na štít pro své vlasy, které intenzivní sluneční záření namáhá a může je vyšisovat. Ochranný sprej jim dodá dlouhotrvající lesk a hodí se také při fénování či žehlení. Po opalování se o vaši pleť postará chladivé hydratační mléko. Kromě koncentrované gingo biloby, vitamínů E a přírodní síly bílého čaje obsahuje třicet procent čisté aloe vera. Díky těmto prvkům se okamžitě vstřebává, zklidňuje pokožku a zanechává ji zjemněnou a pružnou.
TopLiggendBSchaduw 001
Podmanivou vůni lotosu a bílého čaje si zamilujete i ve sprchové pěně nebo ve sprchovém peelingu. Dopřejte si důkladnou očistu, zbavte se odumřelých buněk pokožky díky speciálnímu složení produktu a podpořte své opálení samoopalovacím krémem. Snadno roztíratelná textura a rychlé vstřebávání zajišťuje rovnoměrné opálení. Dokonalého efektu na závěr dosáhnete pomocí tělového krému s jemnými třpytkami, které rozjasní pokožku. Uzavřete rituál kombinací vůní lotosu a bergamotu v podobě lehkého parfému na tělo a tkaniny, který vás bude doprovázet celým dnem. Filozofií The Ritual of Karma je totiž pečovat i o maličkosti, protože každá pozornost se nakonec vrátí.

Kolekce The Ritual of Karma obsahuje:
Krém na opalování na obličej 30
Krém na opalování na obličej 50
Mléko na opalování ve spreji 20
Mléko na opalování ve spreji 30
Mléko na opalování ve spreji 50
Olej na opalování 30
Krém na ruce
Sada mini krémů na ruce
Ochranný sprej na vlasy
Hydratační mléko po opalování
Sprchová pěna
Sprchový scrub
Samoopalovací tělový krém
Tělový krém

Pokud se vám Rituals líbí, navštivte stránky www.rituals.cz nebo některou z poboček v pražských obchodních centrech a také v Brně v OC Olympia, IGY Centru České Budějovice a v OC Palác Pardubice. Nově také v Praze na Václavském náměstí.

Zdroj: Rituals / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář