Beauty

Přirozená krása: Nahý make-up

Už vás nebaví kupovat další a další paletky barev a zkoušet, jaké barvy vám budou slušet? Chcete nechat vyniknout svou přirozenou krásu. Chcete obličej, který bude vypadat jako vy, ale lepší? To vše vám umožní nahý make-up. Věřte, že i neutrální barvy dokážou na vašem obličeji divy.

Velice důležitý je tón pleti. Ten můžete sjednotit použitím tónovacího hydratačního krému nebo dnes tak populárního BB krému.
nude_makeup_02
Držte svůj obličej dále od třpytivých pudrů a tmavé tvářenky. Tu se snažte držet v odstínu vaší pleti (jako byste se červenala) nebo v barvě meruňkové či medové.

Obočí definujte nanesením světle hnědého nebo béžového očního stínu (dle barvy vaší přirozené) šikmým štětcem – udržujte přirozený vzhled.

Na oči naneste světle hnědé, béžové, broskvové nebo světle šedé oční stíny a světlejší (například v barvě šampaňského nebo meruňky) odstín pod linii obočí a do vnitřních koutků oka.

Řasy rozčešte kartáčkem k tomu určeným a naneste pouze 1 slabou vrstvu řasenky na horní řasy – třeba v barvě hnědé. Spodní řasy nechte bez řasenky. V každém případě se vyhněte použití oční linky.

Na rty naneste broskvový nebo slabě růžový lesk či rtěnku v barvě Nude.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář