Testujeme pro vás

Manufaktura: Rebarbora a divoká třešeň – když se protiklady přitahují…

Manufaktura se výzev nebojí, a tak můžete v její nabídce najít také řadu Rebarbora a divoká třešeň, která není úplně tradiční. Limitovaná edice vznikla spojením na první pohled dvou zcela odlišných rostlin, které v sobě skrývají opravdovou explozi vitamínů, minerálů a antioxidantů. Všechny produkty řady se mohou pochlubit jemným složením s vysokým obsahem látek přírodního původu (až 98,98%) a jedinečnou vůní, kterou si zamilujete…

Limitovaná edice obsahuje následující produkty, které jsme pro vás otestovali:

Jemný hydratační sprchový gel a šampón s výtažky z rebarbory a divoké třešně (255 ml, cena: 169 Kč)
Praktické složení 2v1 dělá z tohoto produktu „nejlepšího kamaráda“ na cesty. Bohatě pěnící sprchový gel a šampón v jednom je díky svému složení (složení na bázi cukru, kokosového a olivového oleje, bez obsahu SLES a silikonů) vhodný i pro citlivější pokožku. Během sprchování poskytuje tělu i vlasům potřebnou dávku hydratace, pokožku vašeho těla vyživí, zklidní (třeba po slunění) a dodá jí hebkost. Po koupeli tak získáte nejen pocit svěžesti, ale také pokožku a vlasy, kterých se budete chtít neustále dotýkat.

Revitalizující hydratační krém na ruce s výtažky z rebarbory a divoké třešně (75 ml, cena: 149 Kč)
Není žádným tajemstvím, že právě ruce a nehty jsou velmi důležitou součástí image. První kontakt, podání ruky, o vás hodně vypovídá. Pěstěné ruce a upravené nehty jsou vizitkou každého člověka, ať už se jedná o ženu nebo o muže. Ne každému se však poštěstí, aby dostal do vínku silné, pevné, lehce upravitelné nehty. Složení krému na ruce z rebarbory a divoké třešně je plné hydratačních, regeneračních a zjemňujících přírodních zázraků, které doplňuje mandlový a makadamiový olej, blahodárné bambucké máslo, zklidňující panthenol, ovesný beta-glukan a kyselina mléčná. Pravidelným používáním jen získáte – vaše ruce budou stále hebké a jemné, zbavíte se pocitu pnutí a i nehty budou vypadat, jako by dostávaly pravidelnou péči manikérky.

K tomuto produktu snad jen jedna výtka: S malým hranatým uzávěrem by někteří zákazníci mohli mít problém. Uzávěr námi testovaného produktu byl silně utažen a právě kvůli hranám se těžce otevíral – tento druh uzávěru není pro prsty úplně příjemný.
manufaktura_rebarbora_02
Hydratační sametové tělové mléko s výtažky z rebarbory a divoké třešně (255 ml, cena: 239 Kč)
Hydratace je pro pokožku celého těla nesmírně důležitá. Bez následného použití tělového mléka nebo krému si ranní ani večerní koupel už nedokážeme představit. Se sametovým tělovým mlékem od Manufaktury nemůžete šlápnout vedle. Extrakt z rebarbory a kyselina mléčná se postarají o intenzivní hydrataci a napomohou ochraně kožní bariéry. Výtažky z divoké třešně dodají pokožce vitalitu a svěží vzhled, mandlový olej, zvláčňující glycerin a panthenol napomohou regeneraci a zklidnění. Vaše pokožka zůstane po dlouhou dobu (minimálně po celou pracovní dodu určitě) hebká a příjemně voňavá.

Hydratační regenerační balzám na rty s výtažky z rebarbory a divoké třešně (4 g, cena: 119 Kč)
Udělejte svůj zářivý úsměv ještě dokonalejší s regeneračním balzámem na rty ze stejné edice. V malé tyčince se ukrývají cenné přírodní ingredience v čele s hydratačními a zvláčňujícími výtažky z rebarbory a divoké třešně, které Vašim rtům propůjčí hebkost a jemnou vůni. Meruňkový a jojobový olej, včelí vosk, vitamín E, panthenol a bambucké máslo doplňují extra pečující složení tohoto malého zázraku, který se vyplatí mít stále u sebe, neboť i vaše rty si zaslouží pozornost během celého dne.

Osvěžující a hydratační pleťová mlha s výtažky z rebarbory a divoké třešně (155 ml, cena: 259 Kč)
Máte pocit, že je vaše pleť během dne unavená, vysušená a bez energie? Ztrácí barvu a svěžest? Vypadáte díky tomu unaveně a nezdravě? Zahalte ji do lehoučké pleťové mlhy, která jí poskytne blahodárnou dávku cenných ingrediencí pro okamžitou hydrataci, rozzáření a mladistvý vzhled. Přírodní výtažky z rebarbory a divoké třešně, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol, alantoin a kyselina mléčná se okamžitě postarají o svěží vzhled vaší pleti. Používejte kdykoli během dne pro příjemné osvěžení a doplnění vláhy a její účinky oceňte také ráno či večer na závěr vašich očistných pleťových rituálů.
manufaktura_rebarbora_03
Dámská toaletní voda Rebarbora a divoká třešeň (50 ml, cena: 575 Kč)
Nejste-li zastáncem těžkých parfémů, bude pro vás tato toaletní voda to pravé. Voda plná čistoty a jiskřivé vůně vás bude provázet dnem svou příjemnou lehkou vůní a dodávat vám pocit svěžesti. Pikantně trpké a sladko-kyselé tóny rebarbory se zde snoubí se šťavnatostí divoké třešně, svěžestí zeleného jablka a něžností fialky, jasmínu a pomerančových květů. Vše dohromady vytváří harmonickou souhru vůní, která každý všední i nevšední den promění ve výjimečný.

Vítěz testu: Svěží poctivý sirup Rebarbora a divoká třešeň (250 ml, cena: 159 Kč)
A máme tu absolutního vítěze testu! Kosmetické přípravky tak nyní střídá tento poctivý sirup plný přírodních ingrediencí, který určitě musíte ochutnat. Vyrábí se zastudena, v Jizerských horách – tak, aby si ponechal co nejvíce cenných vitamínů a minerálů. Příjemně sladkokyselá chuť svěžího poctivého sirupu vytvořená kombinací rebarborové a višňové šťávy a výtažku z divokých třešní nás nadchla. S tímto sirupen pro vás dodržování pitného režimu během léta nebude žádný problém. Výborný je s vodou, tonikem i sodou, s ledem i bez ledu. Naším favoritem je použití s ledovou sodovkou a plátkem citronu či limetkou.

Závěr: Chcete-li do svého života pustit co nejvíce přírody, používat hlavně produkty, které neobsahují škodlivé látky, mají vždy příjemnou vůni a splní to, co je deklarováno v popisu, vsaďte na Manufakturu – ještě nikdy nás nezklamala!

text: redakce, výrobce / foto: Manufaktura / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář