Produktové tipy

Zítra je Mezinárodní den zdravého spánku, oslavte jej s produkty Lush

19. března je Mezinárodní den zdravého spánku, oslavte jej s produkty Lush řady Sleepy s levandulí a tonkou, které vás pošlou do říše spánku!

Podle zprávy Královské společnosti pro veřejné zdravotnictví (RSPH) britové spí každou noc v průměru o hodinu méně, než je doporučováno – takže ve výsledku přijdou vlastně za týden o jednu celou noc spánku. Češi na tom nejsou lépe. Podle průzkumu provedeného agenturou PPM Factum, spí dokonce méně než sedm hodin denně čtvrtina Čechů.

Sleep – tuhý masážní olej
Nechte se dokonale uvolnit levandulovou masáží s masážítkem s vůní Sleepy, heřmánkovou vodou a absorpčním marulovým olejem pro heboučkou pokožku. Uvolnění napětí a lepší spánek jsou spojovány s pravidelnou masáží.

Sleepy Dust – tělový pudr
Po koupeli nebo sprše osušte pokožku a poprašte jí tímto delikátním ukolébavkovým pudrem, vmasírujte jej a jste připraveni na vydatný spánek! Můžete použít také po aplikaci tělového krému Sleepy, aby absorboval přebytečná másla – a pak už jen vklouznout do oblíbeného pyžama.

Sleepy – koupelová pěna
Když se poklidný spánek zdá nedosažitelným, zkuste tohle uklidňující levandulové objetí pro krásné sny. Rozdrobte kousek nebo klidně celou pěnu do proudu tekoucí vody a nechte ji vykouzlit hromady hebkých voňavých bublinek.

Sleepy – sprchový gel
Nechte se po náročném dni ukonejšit hebkými mydlinkami s tišícím ovesným mlékem a zvláčňujícím extraktem z mořské řasy puchratky. Spánek vám uniká, ovečky se vám rozutíkaly, sladké sny ne a ne přijít? Sprcha s uklidňující silicí a nálevem z levandule vám pomůže odplout do posilujícího spánku. Ylang ylangová silice vás očistí od starostí, abyste do postele ulehali s čistou hlavou a do nového dne vkročili s odpočatou a klidnou myslí.
sleepy_soap_hero_image_2020Sleepy – mýdlo na tělo i ruce
Ikonická vůně Sleepy překypující sladkou konejšivou levandulí s tonkou a krémové mydlinky z ovesného mléka se spojily, aby vás umyly, uklidnily a uvolnily. Namydlete se, opláchněte, relaxujte.

Beauty Sleep – pleťová maska
Luxusní pleťová maska, do které jsme navíc přidali porci krému Gorgeous. Možná vám dokonce pomůže usnout!

Produkty jsou k dostání v kamenných obchodech Lush, online a Wolt!

Zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář