Nezařazené

Značka Artistry představuje vyživující udržitelnou a veganskou řadu péče o pleť

Nová řada Artistry™ Skin Nutrition překračuje hranice tradiční péče o pleť tím, že jí doplňuje živiny. Splňuje 5 základních požadavků péče bez kompromisu.

Stejně jako naše tělo ke zdravému fungování potřebuje určité živiny, vitaminy a minerální látky, i naše pleť má své potřeby. Značka Artistry™ představuje jedinečnou řadu péče o pleť, jejíž produkty nechávají snadno vyniknout nádhernou a viditelně zdravou pleť. Tato vyživující udržitelná a veganská řada Artistry Skin Nutrition™ čerpá z nejmodernějších vědeckých poznatků na poli péče o pleť a využívá fytonutrientů, přírodních ingrediencí a transparentních procesů pro dosažení viditelně zdravé pleti bez kompromisů. Každý produkt obsahuje jeden či několik fytonutrientů vypěstovaných na Nutrilite™ farmách, díky čemuž můžete dohledat původ všech ingrediencí od samotného semínka až k vaší pleti. I proto může značka zaručit jejich bezpečnost a efektivitu. 4 komplexní řešení péče o pleť respektují individuální potřeby každého člověka a přináší plně personalizovanou péči. S produkty značky Artistry™ už krása nemusí být jen kompromisem nebo otázkou výběru.

Závazek zdravé krásy značky Artistry™
Zdravá krása začíná viditelně zdravou a na dotek příjemnou pletí. Jednoduše proto, že když má pleť všechno, co potřebuje, je daleko snadnější ji chránit a obnovovat. Značka Artistry™ staví na základech 145leté praxe a zkušenostech, které propojují účinky rostlinných ingrediencí s přelomovými vědeckými poznatky a postupy. Tak vznikla i řada Artistry Skin Nutrition™. Vědci společnosti Artistry™ zjistili, že pleť vypadá nejzdravěji, pokud je dosaženo pěti základních výživových pilířů pleti: čištění, rovnováha, obnova, hydratace a ochrana pleti. Produkty řady Artistry Skin Nutrition™ byly navrženy jako doplnění běžné péče o pleť, naplňují těchto pět základních požadavků a přispívají k viditelně zdravějšímu vzhledu pleti.

Podpořeno vědou a přírodními fytonutrienty
Znalost procesů výroby každého produktu a původu využívaných ingrediencí umožňuje vědcům ve vývojových laboratořích dělat bezpečná a efektivní rozhodnutí. Fytonutrienty jsou v centru všech Artistry™ receptur a jsou základem fungujících a efektivních kosmetických produktů. „Kdekoliv je to možné, značka Artistry™ se v rámci získávání účinných rostlinných ingrediencí obrací pouze na ověřené a důvěryhodné zdroje, zejména na vlastní farmy Nutrilite™, která je světovým leadrem v oblasti vitaminů a rostlinných doplňků stravy. Účinky těchto ingrediencí s certifikovaným původem jsou znásobeny pomocí přelomových vědeckých poznatků, aby značka Artistry™ svým zákazníkům poskytla skutečné a viditelné výsledky,“ vysvětluje Ildiko Dikošová, generální ředitelka pro Amway Česká republika
a Slovensko.

Produkty z nové řady Artistry Skin Nutrition™ také podléhají novým standardům Artistry™ Clean, které shrnují seznamy bezpečných, schválených a povolených ingrediencí a naopak těch, které se značka Artistry™ zavázala nikdy ve svých produktech nepoužít.

Zaměřeno přímo na vás
Značka Artistry™ nabízí produkty pro všechny typy pleti splňující potřeby úplně každého. K zajištění naprosté transparentnosti i s ohledem na to, že každá pleť je jedinečná, pracuje značka při vývoji svých produktů s databází více než 32 000 rozdílných obličejových typů z celého světa, aby mohla nabídnout unikátní personalizovaná řešení pro každého jednotlivce. „Jedinečnost každého v jakékoliv fázi našich životů je pro nás zcela zásadní. I proto pro nás tento přístup představuje důkaz hodnot zdravé krásy, ke které směřujeme,“ vysvětluje koncept Ildiko Dikošová.

Objevte řadu Artistry Skin Nutriliton™
Péče o pleť Artistry Skin Nutriliton™ řeší pět požadavků na výživu pleti pro posílení a podporu jejího zdravého vzhledu bez kompromisů. Každý z kroků představuje doplněk směřující k reálným a viditelným cílům. Celá řada je rozdělena do menších kolekcí, z nichž každá nabízí řešení konkrétních požadavků.

• Hydratační řešení
o Pěnový čisticí přípravek 695,00 Kč
o Vyhlazující pleťové tonikum 555,00 Kč
o Denní emulze 960,00 Kč
o Gel-krém 960,00 Kč
o Gel-krém na oči 890,00 Kč
Artistry Skin Nutrition Stylized Product and Ingredient Photography• Obnovující řešení
o Změkčující emulze 905,00 Kč
o Reaktivační oční krém 1205,00 Kč
o Reaktivační krém 1845,00 Kč
o Reaktivační denní krém 1845,00 Kč
o Reaktivační denní emulze 1845,00 Kč
o Pěnový čisticí přípravek 755,00 Kč

• Zpevňující řešení
o Zpevňující ultra liftingový krém 2025,00 Kč

• Odličovače
o Krémový odličovač 650,00 Kč
o Micelární voda + čisticí přípravek 650,00 Kč

U produktů jsou uvedeny maloobchodní ceny pro Hosta vč. DPH.

Objevte jemnější, oživenou, zářivější a viditelně zdravější pleť, která je všeobecně považována za důkaz zdravé krásy. Produkty z řady Artistry Skin Nutriliton™ jsou dostupné od 20. září 2021 a jsou k dostání výhradně přes platformu značkových distributorů po celém světě.

Více informací najdete na stránkách amway.cz nebo u vašeho prodejce.

Doporučené

Přidat komentář