Beauty

Podkladová báze – dokonalý pomocník pro výdrž make-upu

Tak moc opomíjené, ale tak užitečné. Určitě již mnoho z vás slyšelo o podkladových bázích, ale málo z vás je běžně používá. Přitom jsou dokonalým pomocníkem pro výdrž vašeho make-upu i při jeho tvorbě.

Báze pod make-up
Bází pod make-up existuje mnoho druhů – klasické silikonové, vyhlazující či matující. Co mají ale společného? Určitě se vám už někdy stalo, že se vám dostal make-up do rozšířených pórů a tím je zviditelnil (vypadala jste nepřirozeně), nebo že se po chvíli užívání „slil“ do malých vrásek třeba kolem očí či úst. Právě podkladová báze tomuto zabraňuje, jelikož ještě před aplikací samotného make-upu vytvoří na pleti neviditelný film, který zajistí hedvábně hladký povrch a zamezí proniknutí make-upu do pórů a mimických vrásek. Nezatěžujete tedy svoji pleť a čištění pórů pro vás po každodenním používání už nebudou taková muka. Make-up navíc vydrží déle svěží a vaše pleť bude hedvábně hladká.

Správnou texturu báze poznáte jednoduše a to tak, že zkusíte bázi na svou ruku – musíte na ní cítit sametový film.

Báze pod oční stíny
Báze pod stíny jsou většinou v lehce gelové až make-upové textuře – ale mnohem lehčí. Zamezují slití stínu do linky a zajistí jejich delší trvání. Další výhodu najdete u stínování. Báze pomáhají barvám na vašich očích aby neflekatěly a krásně se spojily – kouřové oči již tedy nebudou takový problém.

Vyzkoušejte je a určitě nebudete litovat nákladů na ně vynaložených. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte zeptat níže v diskuzi či na našem facebooku.

text: Marcela Žacová (www.marse-liceni.cz) / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář