Bydlení

I digestoř může být designová záležitost

Digestoře slouží k odsávání par a pachů, které vznikají při vaření. Dříve se v českých domácnostech jednalo spíše o raritu, dnes jsou digestoře již běžnou součástí všech nových kuchyní. A s tím přirozeně roste i nabídka. Značka BORA, která se na výrobu spotřebičů specializuje, se drží hesla: „Jen to nejlepší je dostatečně dobré.“ A proto vždy přináší revoluční řešení. BORA Basic varná deska a digestoř odvádí kuchyňské výpary přímo tam, kde vznikají – na varné desce. Tento dokonalý systém tak bezchybně spojuje funkčnost, kvalitu, estetiku a navíc ušetří mnoho místa. Na rozdíl od jiných digestoří na trhu jsou tyto neuvěřitelně tiché.
digestor_bora_03
A jejich údržba a úklid jsou také velice snadné, některé části lze mýt i v myčce nádobí. Pokud to tak nebylo již dříve, teď už určitě bude radost vařit! Systém BORA Basic získal světově nejdůležitější cenu pro inovativní produkty Plus X Award v kategorii Best Product of the Year 2013. V porotě sedí odborníci z celého světa, takže je to opravdu úspěch.
digestor_bora_02
Druhá řada této značky BORA Classic byla oceněna prestižní cenou Red Dot Award. A není divu, jedná se o opravdu unikátní systém. BORA Classic byla stvořena, aby si při plánování kuchyně každý mohl splnit své sny. Díky své funkčnosti a minimalistickému vzhledu nabízí ideální podmínky pro řešení netradičních kuchyní. I digestoře BORA Classic jsou neuvěřitelně tiché. Při nejvyšším výkonu vydává digestoř zvuk 54 decibelů. Pro srovnání např. smažení masa vydává zvuk o cca 70 decibelech. Digestoře BORA jsou přitom cenově dostupné, přesvědčte se o tom sami v showroom Concept Store Karlín v Praze.
digestor_bora_04
text a foto: Concept Store Karlín / komerční sdělení

Doporučené

1 komentář

Přidat komentář