Beauty

Teplých barev se v zimě bát nemusíte

Vzhled je pro všechny ženy nesmírně důležitý a snaha dbát o vlastní zevnějšek je již každodenním rituálem. V případě známých osobností platí toto pravidlo dvojnásobně. Jsou totiž pod přísným drobnohledem veřejnosti v každé situaci. Známá slovenská moderátorka Andrea Chabroňová je vždy perfektně upravená. I ona sama se nechala inspirovat tipy profesionálního vizážisty značky Dermacol Tomáše Vidy, jak se nalíčit do chladných zimních dní nebo na slavnostní večírky.

„Všem ženám doporučuji, aby se neváhaly svěřit do rukou profesionálního vizážisty, který jim poradí, jak se perfektně upravit pro různé příležitosti. Líčení potom zvládnou i v pohodlí svého domova,“ říká Andrea Chabroňová.

Denní líčení
Pleť: V zimním období je pleť namáhaná a často vystavovaná i velkým teplotním rozdílům. Péče o ni se stává proto ještě důležitější. Pro udržení svěžího vzhledu v průběhu celého dne, nezapomeňte před samotným líčením pleť důkladně očistit. Nejdříve pleťovým mlékem, potom použijte pleťovou vodu, čímž odstraníte nečistoty. Na závěr naneste výživný krém (obnovuje ochrannou bariéru pleti, zabraňuje ztrátám vody z pokožky a chrání ji před volnými radikály a negativními vlivy prostředí).
dermacol_zima_03
Make-up: Podkladová báze Pearl Energy Make-Up Base připraví pleť na nanesení hydratačního make-upu. Pro dosažení zářivého vzhledu do ní přimíchejte pár kapek bronzujícího fluidu Sheer Face Illuminator Sun Bronze.

Oči a obočí: Na celé pohyblivé víčko naneste světlou barvu. Ideálně vám poslouží například pěnové oční stíny Moon Touch. Vnitřní koutek oka rozjasněte bílým očním stínem a na vnější použijte trochu hnědé barvy. Oči zvýrazněte kajalovou tužkou a nezapomeňte ani na řasenku. Vytvarované obočí jednoduše zvýrazníte hnědou tužkou.

Tip vizážisty Dermacol Tomáše Vidy: Pokud nemáte po ruce gel na tvarování a fixaci obočí, poslouží vám i průsvitný lesk na rty. Naneste tenkou vrstvu a pomocí aplikátoru uhlaďte obočí do požadovaného tvaru.

Rty: Ani při každodenním líčení v zimě nezapomeňte na úpravu rtů. Nebojte se použít konturovací tužku a rtěnku. Zvolte však jemnější barvy, které budou ladit s líčením. Nezapomeňte, že rtěnka by měla být hydratační. Lip Seduction Lipstick je vysoce krycí a má lehkou krémovou texturu, která rty okamžitě vyhladí, dodá jim hedvábnou jemnost a vytvoří na nich ochrannou vrstvičku. Olejíčky a vitamín E rty vyživují, hydratují, podporují regeneraci a bojují proti jejich popraskání. Pokud máte ráda lesk, neváhejte použít Brilliant Lip Gloss, rty budou působit plnějším dojmem.

Nehty: Výrazný červený odstín laku 5 Day Stay Nail Polish doladí a rozzáří váš celkový vzhled. Vydrží perfektní 5 dní, neolupuje se, nebledne a neztrácí lesk.

Líčení na večírek
I v zimním období se koná množství večírků. Právě ty jsou příležitostí pro výraznější líčení. Nebojte se experimentovat a zazařte.
dermacol_zima_02
Pleť a make-up: Péči o pleť před večírkem odstartujte maskou. Pleťová maska 3D Hyaluron Therapy Mask dodá pleti intenzivní hydrataci, regeneruje ji a vyživuje. Aplikujte krém a poté začněte nanášet make-up. Kombinujte ho s korektorem. Ten nejdřív projasní partie okolo očí a zároveň zakryje barevné nedostatky. Zpevňující make-up pleť vyhladí a sjednotí tón pleti. Lícní kosti zvýrazněte bronzerem, dodáte jim jas a vytvoříte též kontrast s chladným zimním počasím.

Oči: Důležitým prvkem budou vaše oči. Bronzová barva očních stínů nanesená do vnějšího koutka oči zvýrazní a rozzáří. Doplňte ji tmavší, například tmavohnědou barvou. Pokračujte zlatavým stínem Pearly Loose Eye Shadow, který použijte na celé pohyblivé víčko.

Rty: Večerní líčení můžete bez obav doplnit výraznější rtěnkou.

Tip Dermacol: Prodloužené a objemné řasy dodají vašich očím dramatičnost. Tohoto efektu docílíte řasenkou Magnum.

Použité produkty:
Rozjasňující báze pod make-up Pearl Elixir, 269 Kč
Zkrášlující bronzující fluid, 269 Kč
Lesk na rty Shimmering Lip Gloss, č. 1, 149 Kč
Hydratační rtěnka s vůní lichi Lip Seduction, č. 2, 149 Kč
Briliantový lesk na rty, č. 12, 129 Kč
Lak na nehty 5 Day Stay Nail Polish, č. 7, 99 Kč
Bronzující paletka, 249 Kč (V)
Perlové sypké oční stíny Pearly Loose, č.10, 149 Kč (V)
Řasenka Magnum pro maximální objem řas, 199 Kč (V)
Hydratačný rtěnka s vůní lichi Lip Seduction, č. 8, 149 Kč (V)
(V) – produkty použité na večerní líčení

Více o produktech Dermacol najdete na www.dermacol.cz

text: Dermacol / foto: Dermacol / vizážista: Tomáš Vida, Dermacol / styling: Kaja Čemová / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář