Beauty/Fashion

6 způsobů jak „získat“ delší nohy

Blíží se sezóna letních krátkých šatů, mini sukní a šortek a to znamená, že budeme dávat na odiv své nohy. Co si budeme povídat. Většina žen touží po dlouhých a štíhlých nohách, jen některé z nás však mají to štěstí. Existuje ale několik triků, které dokážou vytvořit alespoň iluzi delších a lépe tvarovaných nohou.

Oblečení s vysokým pasem
Není náhoda, že mnoho slavných žen a celebrit nosí kalhoty a šaty s vysokým pasem, takové oblečení je totiž dělá vyšší, než doopravdy jsou. Přesně takové oblečení vytvoří iluzi dlouhých krásných nohou. Je-li pas vysoko, je těžké určit, kde přesně začínají vaše nohy.
delsi_nohy_triky_03
Kratší oblečení

Pro iluzi delších nohou je také dobré volit kratší sukně a šortky. Nejste-li zrovna typ na odvážné modely, nebo ještě nejste opálená a nechcete se „chlubit“ svou bílou kůží, můžete si pod takovou sukni nebo i šortky vzít slaboučké černé nebo tělové punčochy.

Černé oblečení

Chcete-li, aby vaše nohy vypadaly delší a štíhlejší, měla by se vaší nejoblíbenější barvou stát černá. Černé úzké džíny vaše nohy automaticky prodlouží a zeštíhlí. Navíc černá dokáže skrýt i mnohé další nedokonalosti, jako je například celulitida.

Pruhované oblečení
Pro krásu svých nohou můžete také zvolit kalhoty se svislými pruhy. Zatímco vodorovné pruhy by vaše nohy udělaly širšími, podélné pruhy naopak zaručí, že budou vypadat štíhlejší a delší. Ideální jsou potom černé nebo tmavě modré pruhy.
delsi_nohy_triky_04
Samoopalovací mléko nebo bronzer
Všimla jste si, že většina celebrit má vždy dokonale opálené lesklé nohy? Ani to není náhoda. Opálené lesklé nohy totiž také vypadají delší a štíhlejší, než doopravdy jsou. Než se tedy krásně opálíte někde u moře nebo rybníku můžete zvolit pro svůj dobrý pocit některé ze samoopalovacích přípravků nebo bronzerů.
delsi_nohy_triky_02
Podpatky
A zapomenout nemůžeme ani na podpatky, jistě jste je zde čekala. Mnoho žen nemá chůzi na podpatcích rádo, pokud je však třeba vytvořit iluzi delších nohou, stávají se i pro tyto ženy nejlepšími přáteli. Není třeba volit boty na 12 cm podpatku, aby nohy vypadaly delší, úplně stačí 5 nebo 6 centimetrové podpatky a iluze je dokonalá.

Ať už máte nebo nemáte dlouhé štíhlé nohy, nejdůležitější je cítit se dobře a sebevědomě. Sebedůvěra a úsměv na tváři je to nejdůležitější.

text: redakce / foto: bigstock, dreamstime

Doporučené

Přidat komentář