Luxury, Představujeme

Představujeme produkty francouzské společnosti Féret Parfumeur

Charming4ever.com na svých stránkách a ve svém butiku Charming Madeleine představuje výrobky francouzské společnosti Féret Parfumeur, jejíž historie sahá až do roku 1878. Brzy po založení se Féret dočkal celosvětové prestiže a v zámoří otevřel několik prodejen. V roce 1930 firma stanovila jednotný vzhled, velikost, tvar a kvalitu svých produktů, která je dodržována do teď a díky přiloženým informacím v krabičkách si mohou být zákazníci jisti, že se jedná o originální produkt podle receptury z roku 1878.

Le Baume – 100% přírodní balzám na rty
Balzám s obsahem bio medu, pampelišek a růžového pudru zanechává na kůži jemný voňavý film beze stop mastnoty. Díky pečlivě vybraným přírodním složkám balzám Le Baume zabraňuje popraskání a vysušení pokožky, která je vystavená nežádoucím vlivům. Krásná lehce květinová vůně pocitově zklidňuje a zároveň osvěží. V době, kdy se zaměřujeme na sílu přírodních složek bez umělých přísad, je tento balzám ideálním řešením pro hydrataci a zklidnění i citlivé pokožky či pokožky malých dětí.

Bloc hyalin – 100% přírodní deodorant
Bloc Hyalin je 100% přírodní deodorant, který se vyrábí z kamence draselného té nejvyšší kvality. Neobsahuje žádné chemické látky či syntetické produkty. Bloc Hyalin, na rozdíl od jiných krystalů, vždy vynikal svou absolutní čistotou, které je dosaženo díky dlouhému a složitému procesu čištění. Po nanesení zanechává na kůži jemný neviditelný film minerální soli, která zabraňuje tvorbě bakterií způsobujících nepříjemný zápach. Díky přírodnímu složení nedráždí pokožku a ta zůstává krásně hladká.
charming4ever_feret_parfumer_02
Použití proti pocení
Před nanesením na pokožku je potřeba používanou část krystalu namočit do studené či vlažné vody.

Použití před/po holení
Bloc Hyalin je možné používat před holením. Díky jeho složkám se pokožka zjemní a chloupky jdou snadněji oholit. Po holení deodorant zklidňuje podráždění, tonizuje pokožku a zanechává pocit svěžesti. V případě menších řezných ranek zabraňuje také krvácení. Jeho antibakteriální vlastnosti zabraňují výskytu červených a skvrnek a pupínků.

Dostupnost
Oba produkty najdete na stránkách www.charming4ever.com a v butiku Charming Madeleine, Dlouhá 10, Praha 1.

zdroj: Charming4ever.com / foto: bigstock, výrobce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář