Zábava/Kultura

Schwarzkopf Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku

Španělský sál Pražského hradu bude ve středu 2. září od 20.30 hod. hostit 24 finalistek a finalistů prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je největší modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí přes 450.000 zájemců z více než 55 zemí.

Fashion partnerem finálového večera je společnost Luxury Brand Management.

I tento rok se na prestižní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2015 Michaela Kocianová a Pavlína Němcová, česká vítězka světového finále EML 2015 Barbora Podzimková, české a slovenské topmodelky Zuzana Stráská, Madgaléna Langrová, Adriana Čerňanová a slovenská vítězka světového finále EML 2003 Denisa Dvončová.
schwarzkopf_elite_model_look_03
Jedním z hudebních hostů slavnostního večera bude zpěvačka Michaela Gemrotová. Finálovým večerem bude tento rok provázet divadelní režisér, dramatik, herec a moderátor Jiří Havelka, držitel ceny Alfréda Radoka.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedne například prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci, světoznámý fotograf Michal Pudelka či ředitel soutěže Sáša Jány, který o soutěži říká: „Těší mě obrovský zájem mladých lidí o soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Tento rok jsme vybírali z více než 8.000 uchazečů, které jsme viděli na castinzích, přes sociální sítě či díky scoutům a vybrali jsme 24 nových talentů. Jsem přesvědčen, že vítězky a vítězové, kteří budou vyhlášeni ve Španělském sále, budou následně úspěšně reprezentovat obě země na světovém finále.“

Čestnou předsedkyní poroty 24. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala česká topmodelka Tereza Maxová, která uvedla:„Agentura Elite s Johnem Casablancou stála na počátku mé kariéry v devadesátých letech v New Yorku. Jsem proto moc ráda, že budu mít i já, společně s ostatními ze soutěže Elite Model Look, šanci stát u zrodu kariéry nové generace skvělých modelek a modelů.“

Agentura Elite se i tento rok spojila s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po dlouhodobé úzké spolupráci se světově známými celebritami, včetně modelek jako např. Claudia Schiffer a Heidi Klum, stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu. „Těší nás víceleté partnerství značky Schwarzkopf, jedničky ve vlasové péči v České republice, a Elite Model Look, nejrenomovanější modelingové soutěže. V rámci naší spolupráce jsme měli příležitost opakovaně slavit vítězství českých finalistek na světovém finále a věříme, že i letošní pátý společný ročník bude neméně úspěšný“, říká k projektovému partnerství Aleš Malenka, ředitel divize kosmetiky společnosti Henkel.
schwarzkopf_elite_model_look_02
Pravidelným partnerem soutěže je značka Rowenta, která ve spolupráci s agenturou Elite vyvíjí produkty pro vlasovou péči řady Rowenta for Elite Model Look. Do projektu se zapojila i kosmetická značka Vita Liberata, a lifestylový magazín Feminity. Oficiální dekorativní kosmetikou finalistek se pro tento rok stala značka Artdeco.

Mezi pozvanými hosty budou například herečky Jitka Schneiderová, Zuzana Stivínová, topmodelka Daniela Peštová a další zástupci českého a slovenského módního průmyslu a showbyznysu.

„Jsem potěšen, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR se může opět konat v nádherném Španělském sálu Pražského hradu. Věřím, že charizma českých a slovenských žen a mužů ve spojení s tímto prostorem a exkluzivními módními kolekcemi budou zážitkem“, dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

zdroj: Schwarzkopf Elite Model Look / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář