Luxury, Představujeme

Trésor, navždy…

Parfémy, které se zapíší do historie parfumérství, tak jako Trésor, jsou vzácné. Vůně, které se stanou kultem, provází ženy životem, prolínají se s jejich osudy a obstojí ve zkoušce času.

Jeho tajemství? Jedinečná a velmi snadno identifikovatelná kompozice – Trésor je vůně, která oslovuje ženy svou opravdovostí. Stačí pár nezapomenutelných melodických tónů a na mysli okamžitě vyvstane příběh naprostého naplnění. Pravdivý příběh, v němž si každý najde to své. Příběh plný zamilovaných pohledů, radostné lásky a nekonečné vřelosti. Příběh šťastné ženskosti. Šťastnější o to víc, že je věrná sama sobě, bez ústupků, kompromisů a slepého kopírování módních trendů.

Díky neustálé diskuzi se ženami se Trésor může přizpůsobovat jejich přirozeně se měnícím touhám. Dnes v lásce platí, že 1+1=3… Ona má vše, on má vše. Společně jsou víc než vše. 23 let od svého vzniku, přichází Trésor v novém, překvapivém hávu a odkrývá skrytou hloubku své pravé identity. Dobře známá L’Eau de Parfum a nyní l’Eau de Parfum Lumineuse se spojují a dávají vyniknout všem podobám růže v pojetí Lancôme. Mnoho podob lásky a zářivého, intenzivního lancome_tresor_02ženství ztělesňuje Penélope Cruz, žena Trésor. Zachycená okem kamery, jež se v rukou Roba Marshalla, korunního prince stříbrného plátna, proměňuje v mistrný a uhrančivý nástroj, píše herečka novou kapitolu tohoto příběhu. Dlouhého příběhu Trésor, který jakoby znovu právě rozkvetl.

Jde o příběh ženství tak, jak jej vidí Lancôme – značka, která s každou novou vůní vášnivě vypráví o nejkrásnějších momentech v životě ženy. Dnes tyto chvíle opět oslavujeme skrze Trésor na voňavé cestě za láskou. A s opravdovou radostí…

Trésor, vůně vzácných okamžiků i čerstvě probuzených emocí. Vlní se v rytmu své doby a doprovází ženy při oslavě lásky – neměnná a přesto vždy věrná jejich měnícím se představám o lásce.

Protože ženy dnes nevnímají lásku tak jako dříve, přizpůsobuje se parfém jejich novým představám, které souvisí s novým místem žen ve společnosti, s jejich postavením i mocí. Rozkvetlé, zářivé a nezávislé – takové jsou ženy 21. století, které vládnou světu a – to především – plní si své sny.

Současné „hrdinky lásky“ překypují smyslností, jíž si jsou dobře vědomy a lásku již nevnímají jako jedinou možnost svého naplnění. Lásku, ve které se ztratí jejich osobnost. Samozřejmě, že si občas lehkovážně užívají, ale už jim to zkrátka nestačí.

Jsou to královny vládnoucí triumfální ženskosti. Už nečekají na prince na bílém koni – svou druhou půlku, ve které by se rozpustily a skrze vztah by došly naplnění. Hledají své alter ego, někoho stejně silného. Rovnocenného partnera. Někoho, kdo má své vlastní cíle a také si je plní. Krále.

text: Lancôme / foto: Lancôme / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář