Luxury

Limitovaná zimní kolekce The Ritual of Anahata provoní váš domov!

Unikátní ingredience přilákají do vašeho života prosperitu a pomůžou vám zůstat na správné cestě i během těžkých časů. Rosewood (růžové dřevo) je dobře známé pro svou krásnou vůni a zklidňující účinky. Borovice pomáhá redukovat stres a zlepší vaši náladu.

Kolekce Anahata se pyšní produkty, které vám pomohou uvolnit se a dopřát si odpočinek. Unikátní masážní svíčka obsahuje esenciální oleje a další přísady, které hydratují suchou a napjatou pokožku. Stačí svíčku na dvacet minut zapálit, těšit se z jejího světla a vůně a pak ji nechat dvě minuty zchladnout a použít její obsah na relaxační masáž. Jemná sprchová pěna vám dodá něžné pohlazení a koupelový olej vás zahřeje uprostřed ledových zimních dnů.
rituals_ritual_of_anahata_02
Pro váš domov jsme vyvinuli novou vonnou svíci, která ve vašem domově vytvoří v kombinaci s vonnými tyčinkami relaxační atmosféru. Zavřete či, otevřete své srdce a oslavte krásu a rozmanitost lidské duše. Spolu s šálkem lahodného čaje s hřejivou skořicí a zázvorem vykouzlíte během okamžiku opravdovou zimní pohodu. Otevřete své srdce nové limitované zimní kolekci The Ritual of Anahata!

Kolekce The Ritual of Anahata obsahuje:
Sprchová pěna
Masážní svíčka
Koupelový olej
Velká vonná svíčka
Vonné tyčinky
Čaj

Zdroj: Rituals / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář