Soutěže

Soutěž: Varta Secret Life of Pets Plush Light: Plyšák a noční světélko v jednom

Nejen pro milovníky filmu Secret life of Pets 2 je určeno nové noční světélko, potěší všechny ty, kteří mají problém usnout ve tmě, zejména tedy děti. Základem světélka je kvalitní a roztomilý „plyšák“ Bridgetky, který přímo vybízí k mazlení. Funkci osvětlení má na starosti srdce na břiše Bridgetky. To poskytuje příjemné a tlumené červené světlo, které se aktivuje vypínačem umístěným v levé přední noze. Po stisknutí nožky a zapnutí, svítí srdíčko 30 minut, potom se vypne pro šetření baterií, které jinak poskytují energii až na 200 h svícení.

Plyšáka napájí tři mikrotužkové baterie (nejsou součástí balení).

Varta Secret Life of Pets Plush Light vyhovuje evropským předpisům o bezpečnosti hraček.

Soutěž: Chtěli byste toto noční světélko pro svou ratolest? Odpovíte-li správně na otázku a budete-li mít trochu toho štěstí, může být tento velký letní hit váš. Pokud se zrovna na vás štěstí neusměje, můžete plyšáka / světélko zakoupit například v Hamleys Praha.
varta_soutez_02
Soutěžní otázka: Jak se ve filmu jmenuje psí láska teriéra Maxe?

a) Brigitte
b) Luisa
c) Maggie

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 18. 10. 2019, do předmětu uveďte VARTA – GIDGET. Jeden autor správné odpovědi od nás obdrží Dětské noční světlo z filmu Tajný život mazlíčků 2.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuInstagramuPinterestu nebo Twitteru a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: A. Výherce: Nikola T., Brno

Doporučené

Přidat komentář