Pro gurmány

Pravou chuť Vánoc najdete v pekařství Paul

Vánoční shon finišuje a vy místo slavnostní nálady cítíte jen stres? Odpočiňte si na chvíli od nakupování a úklidu a zamiřte do některé z poboček francouzského pekařství PAUL. Čeká na Vás neodolatelný zákusek Éclair, lahodná káva nebo zázvorový čaj. V adventní nabídce nesmí chybět ani francouzská klasika – tradiční makronky nebo Královský koláč. Vánoční kampaň začala už 12. listopadu!

Ochutnejte letošní novinku Éclair Paris Brest z křehkého odpalovaného těsta s vanilkovo-mandlovým krémem, křupavými plátky mandlí a praženými mandlemi v cukru. Dominantní chuť mandlí se skvěle snoubí s jemností vanilky a lehkostí odpalovaného těsta. Tento zákusek vznikl téměř před sto lety – v roce 1910 byl poprvé upečen na počest cyklistického závodu Paříž – Brest – Paříž.

Předvánoční stres může někdy oslabit vaši imunitu a nachlazení na sebe nenechá dlouho čekat. Příjemným a lahodným způsobem, jak imunitu posílit, je adventní Čaj z čerstvého zázvoru s medem a citronem. Stejně dobře bude chutnat z kelímku se sezonním dekorem jako z termohrnku, který si můžete u nás koupit nebo přinést vlastní. V takovém případě vám navíc zpříjemníme den 10% slevou – PAUL i tímto způsobem bojuje proti zbytečnému používání jednorázového nádobí.
paul_02
Přemýšlíte nad dárkem pro kolegyni, maminku, kamarádku nebo třeba tchyni? Zkuste to letos s tradičními Makronkami ve speciálním vánočním balení. Nádherně vypadají a skvěle chutnají!

Od 27. prosince navíc budete mít opět možnost pobavit přátele hledáním malého překvapení v oblíbeném mandlovém Královském koláči, bez kterého si ve Francii neumí představit oslavu Tří králů. Ke každému koláči dostanete keramickou hračku a je jen na vás, zda ji umístíte doprostřed, nebo rafinovaně ke kraji. V pekařství PAUL vám dají i dvě královské koruny ze zlata…tedy zlatého papíru. Ty si nasadí na hlavu ten, který se hračky dopátrá jako první.

Zastavte se při nákupech nebo procházkách Prahou v některé z 20 poboček pekařství PAUL a uvidíte, že budete odcházet svátečně naladění a se sladkým úsměvem.

Zdroj: PAUL / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář