Pro gurmány

Představujeme horké novinky v pekařství PAUL

Stačilo jen pár dní, z babího léta jsme skočili rovnýma nohama do sychravého podzimu a zima už také klepe na dveře. V síti francouzských pekařství PAUL dobře vědí, že duši i tělo nejlépe zahřeje šálek voňavého horkého nápoje.

Hned tři teplé nápoje, které potěší a zahřejí už jen svou intenzivní vůní, si můžete po celou letošní zimu vychutnat v některé z poboček oblíbeného francouzského pekařství PAUL. Milujete maliny s vanilkovou zmrzlinou? Svého oblíbeného dezertu se nemusíte vzdávat ani v zimě – vytvořili jsme pro zákazníky neodolatelné Horké maliny s vanilkou. Drcené maliny a malinové pyré, doplněné správnou dávkou vanilkového sirupu chutnají skvěle horké, protože teplo podpoří sladkost malin a rozvoní lahodnou vanilku.

Na zákazníky, kteří nejraději vyhledávají exotiku a netradiční kombinace, už čeká Horké mango se zázvorem – sladká chuť manga ve spojení s jemně štiplavým zázvorem příjemně překvapí a po zimě nebude ani památky.

Klasikou, která nikdy nezklame, je pak svěží Čaj z čerstvé máty s medem a citronem. Vyzkoušejte některou z lahodných horkých novinek ve francouzském pekařství PAUL a na chřipku můžete rovnou rychle zapomenout.

Zdroj: pekařství PAUL / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář