Tipy na dárky

Tip na dárek: Versace pour femme Dylan Turquoise

„Vydejte se k nádherným ostrovům, kde se blankytné nebe dotýká průzračných mořských vln. Mořská bříza něžně hladí rozpálenou kůži, probouzí naše smysly a zklidňuje duši. Vůně je připomínkou letních dnů prozářených slunečními paprsky. Dylan Turquoise – to je má pocta ryzí smyslnosti ženy Versace.“ Donatella Versace

Vůně
Zářivě jiskřivá Dylan Turquoise je dokonalým partnerem vůní Dylan Blue pour Femme a pour Homme. Úvod charakterizuje gejzír svěží energie z čerstvých citrónů primofiore dodávajících vůni na příjemné kyselosti a energii, kterou doplňuje sicilská mandarinka a pikantní růžový pepř. Exotikou pulzujícímu srdci vůně dominuje šťáva z tropického ovoce guava v kombinaci s jasmínem a okouzlující frézií, odkazujících k moderní zelené nótě. Smyslnost propůjčuje kompozici moderní dřevitý akord molekuly Clearwood® kombinující svůdnost ambry s ušlechtilostí cedru a bílého pižma.

Dylan Turquoise je moderní vůní, která splňuje požadavky dnešní doby na šetrnost a odpovědnost vůči přírodě získáváním ingrediencí, a to jak přímo z přírody, tak pomocí moderní „zelené“ biotechnologie. Navíc 85 % složek vůně je snadno biologicky odbouratelných.

HLAVA mandarinka, citrón primofiore, růžový pepř
SRDCE poupata černého rybízu, jasmín, frézie, guava
ZÁKLAD cedrové dřevo, Clearwood® chvějivý tón dřeva, pižmo

Flakon
Vizuální podoba Dylan Turquoise vychází z inovovaného designu značky Versace. Elegantní linie inspirované tvarem amfory připomínají antickou tradici a mytologii – věčnou inspiraci objevující se napříč všemi kolekcemi módního domu Versace. Matné sklo tónované do azurové modři Středozemního moře je jako samotná esence léta. Hlavní tón doplňují detaily v odstínu bledého zlata – uzávěr, vršek flakónu nesoucí barokně rozmáchlými literami jméno VERSACE a ikonická hlava Medúzy.
702130_VDTF_50ml_packCena
EdT 30 ml 1449 Kč
EdT 50 ml 2099 Kč
EdT 100 ml 2799 Kč
Parfémovaná mlha do vlasů 30 ml 1299 Kč
Parfémovaný sprchový gel 200 ml 999 Kč
Parfémovaný tělový gel 200 ml 1199 Kč

K dostání ve vybraných sítích parfumerií.

Zdroj: Glamour Distribuce

Doporučené

Přidat komentář