Tipy na dárky

Almara Soap představuje zero-waste valentýnský balíček LOVE & PASSION

O lásce se skládají písně, píšou knihy, lásku lidé opěvují už od nepaměti! Vyjádřením lásky k lidem i k přírodě z dílny kosmetické značky Almara Soap je pak limitovaný zero-waste balíček Love & Passion. Celý voní po růžích a tropickém ovoci, je zasypaný růžovými poupaty a 5 zákazníků v něm navíc najde poukaz na zážitkovou návštěvu v samotném srdci Almara Soap. Totiž v jejich bylinkové laboratoři, kde si majitel kupónu spolu se zakladatelkou Veronikou Machkovou vyrobí vlastní exkluzivní produkt.

Balíček Love & Passion obsahuje dva limitované produkty. Prvním z nich je designové mýdlo Love, které voní po granátových jablcích, černém rybízu, ostružinách a citrusech okořeněných tóny santalového dřeva a pižma. Tím druhým je růžový lesk na rty Passion, který rty obalí do šťavnatého ovoce a jemnou barvou jim připomene, jak vášnivé dokáží být. Do každého balíčku je vloženo ještě malé mýdlové srdíčko, které může obdarovaný sám dát někomu jako dárek.
Love+Passion-CZLove & Passion není určen jen zamilovaným párům, ale všem těm, kteří se mají rádi. Tedy jej člověk může směle pořídit i sám sobě.

Celý balíček je vyrobený z přírodních materiálů a po využití produktů po něm nezůstane v přírodě ani stopa. A víte, co ještě? Tenhle balíček má zvuk! V Almara Soap do něj totiž vložili malou růžovou kartičku s QR kódem, která směřuje na vyladěný valentýnský playlist, kde to tluče v rytmu lásky.

Nechte ve stejném rytmu rozeznít srdce své i srdce vašich blízkých. V rytmu dárkového balíčku Love & Passion od Almara Soap!

Limitovaný balíček Love & Passion je k dispozici exkluzivně na e-shopu Almara Soap od 27. 01. 2021 do vyprodání zásob, tedy zhruba do druhé poloviny února.

Lesk na rty Passion byl vytvořen speciálně do tohoto láskyplného balíčku a bez své spřízněné duše – mýdla Love, se samostatně neprodává. Mýdlo Love lze samostatně zakoupit pouze v kamenných obchodech a na e-shopech obchodních partnerů Almara Soap, jejichž mapu naleznete na webu Almara Soap.

Zdroj: Almara Soap / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář