Tipy na dárky

Tip na dárek pro holčičku: Rainbow High přichází s pestrobarevnými novinkami

Oblíbené panenky Rainbow High jsou známé pro svou zálibu v módě a pestrobarevné looky. Řady studentů školy Rainbow High se zase rozšířily o nové přírůstky, mezi kterými nechybí ani sběratelské edice či stylový autobus, ve kterém mohou nadaní studenti odjet na tour po celém světě.

Zabalte pod stromeček například:

Rainbow High Sběratelská panenka Dios de Muertos – Maria Garcia
Den všech svatých či svátek mrtvých se v různých podobách slaví téměř po celém světě. Obzvlášť velkými oslavami je známé Mexiko, kde se nazývá Dios de Muertos. Rainbow High tento den oslavuje novou sběratelskou edicí. Překrásná a tajemná Maria Garcia vás překvapí tradičními kresbami na masce, stylovým outfitem, kvalitními česatelnými vlásky i originálním kloboukem. Panenka je velká 28 cm a má odnímatelné ruce v zápěstí pro snadnější oblékání.
Rainbow High_Sběratelká panenka_Dios de Muertos_Maria Garcia_3 599 Kč_585886EUCX1 (3)Doporučená cena: 3 599 Kč.

Rainbow High Tour Bus
Stylové Rainbow High vyráží na tour! Pohodlnou jízdu ve velkém stylu si mohou užít díky luxusnímu Rainbow High Tour Busu. Na dlouhých cestách s přáteli si mohou užít třeba večírků s diskžokejem nebo mohou samy vystoupit na pódium a ukázat své hudební nadání. Protože jsou Rainbow High velké parádnice a na svém vzhledu si dávají velmi záležet, nechybí v autobusu ani salón krásy a spousta drobných doplňků, které by se při cestách mohly hodit.
Rainbow High_Tour Bus_4 949 Kč_583721EUC_583721EUCF (10)Doporučená cena: 4 949 Kč.

Rainbow High Vision Diva
Ti nejlepší z nejlepších z uměleckých škol z celého světa míří na prestižní hudební soutěž. Stovky soutěžících z Rainbow High škol předvedou nejen své dechberoucí modely, ale i své hudební nadání. V nové sérii Rainbow High Vision Diva se můžete seznámit hned se třemi účastnicemi této mezinárodní show. Sabrina St. Cloud se na soutěž sladila do jemných růžových odstínů. Meline Luxe dozajista zazáří ve svém zlatém outfitu, stejně jako Ayesha Sterling, která ve svých stříbrných šatech vypadá naprosto úchvatně.
Rainbow High_Vision Diva_Sabrina St. Cloud_1 639 Kč_582700EUC_balení (2)Doporučená cena: 1 359 Kč.

Zdroj: MC Consultant / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář