Tipy na dárky

Tipy na dárky – Vánoce 2022

Konec roku je vždy spojen s kouzlem vánočního období. Ať už se nám v daném roce dařilo jakkoli, před koncem roku hodíme vše za hlavu a snažíme se užít si kouzlo Vánoc naplno. Je také nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, čím o letošních Vánocích potěšíte své blízké.

V našem dnešním příspěvku najdete tipy na dárky pro ženy, pro muže i pro děti. Doufáme, že u nás najdete inspiraci a vaše Vánoce budou takové, jaké je chcete mít.

Dárkový poukaz do wellness
Každý si zaslouží se na chvíli odpojit od okolního světa a zrelaxovat tělo i duši. Ve wellness Infinit najde obdarovaný obojí, příjemné prostředí, klidnou atmosféru a odborníky, kteří ho provedou saunovými rituály či promasírují stresem zatuhlé svaly.

Dopřejte svým blízkým čas pro sebe prostřednictvím voucheru, který mohou využít ve všech pobočkách Infinit na veškeré služby i občerstvení.
vanoce_infinit_02Cena: od 500 Kč. Koupíte na infinit.cz.

Balíček pro něj
Nadělte svým blízkým balíček plný španělských specialit. Láska přeci prochází žaludkem! Dárkový španělský balíček jistě potěší i náročnější pány.

Láhev španělského červeného vína, typické španělské klobásky a salámek, jemný ovčí sýr, jelení paté s portským vínem, sklenička zelených oliv Gordal a chipsy s lanýžem- ideální kombinace na jednoduchý tapas. Mlýnek s kuličkami černého pepře a vločková sůl – to je zase základ každé kuchyně.
eDelikatesy_03Cena: 2279 Kč. Koupíte na edelikatesy.cz.

Vánoční sety Erborian
Díky Erborian máte jistotu, že vás vaše pokožka bude reprezentovat nejlépe, jak to jen jde. A vzhledem k tomu, že jsou Vánoce, je ta nejvhodnější chvíle obdarovat pokožku něčím, co jí opravdu prospěje – dárkovými sadami Erborian. Ty každým obsaženým produktem říkají: „Děkuji ti za všechno“.

FROM ERBORIAN WITH LOVE
Tato dárková sada dodá pokožce příval energie, který už dlouho nedostala. Díky ženšenovému super séru bude pleť dokonale hydratovaná, chráněná a vyhlazená. BB krém jí následně propůjčí tak bezchybný finiš, že bude vypadat jako ta nejjemnější dětská pokožka.
Doporučená cena: 1.895 Kč.

FROM ERBORIAN TO MY SKIN
Dárkový set s příslibem zbrusu nové pleti. Pleti, kterou budete zbožňovat, protože bude tak svěží jako po opravdu vydatném spánku. Sada obsahuje masku Milk & Peel a náš ikonický CC krém s unikátním transformačním složením, jež okamžitě rozjasní a zároveň zdokonalí texturu pleti.
Doporučená cena: 586 Kč.
ERBORIAN_04SKIN LOVE
Je přesně ta sada, kterou potřebujete, abyste se cítili opravdu skvěle. Gelový krém s dužinou z červeného pepře dodá pokožce potřebnou energii a okamžitě ji rozjasní a naše populární dvojka – CC Crème & CC Eye se postarají o její finální dokonalost.
Doporučená cena: 1.202 Kč.

SELF CARE GIFT
Tento dárkový set je ideálním spojencem pro no-make-up vzhled. Skin Hero Perfector bude pečovat, zkrášlovat a chránit, CC Eye zakryje tmavé kruhy a zároveň okolí očí rozjasní a CC Crème dodá hydrataci, posílí a zjemní.
Doporučená cena: 586 Kč.

Zakoupíte v síti parfumérií Douglas nebo na douglas.cz.

Kalendáře od Synergie Publishing
I kalendář vám může dát víc, než jen sdělovat, jaké je datum a kdo má svátek. Nakladatelství Synergie Publishing přichází i tento rok s nástěnnými kalendáři, plnými nádherných ilustrací, moudrostí i inspirativních myšlenek.

Miluj svůj život 2023
Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2023 je opět zcela originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, můžeme změnit svůj život a učinit jej mnohem šťastnějším. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dechberoucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.
Cena: 299 Kč

Magické kočky
Užijte si kouzelný rok: Kočkovité šelmy ve fenomenálním uměleckém díle. Představujeme vám dvanáct ilustrací z jiného světa od oceňovaného umělce Ciro Marchettiho. Tento kalendář potěší všechny milovníky koček. Nádherné scény vás inspirují k tomu, abyste prožili své dny s moudrostí, grácií a hravostí kouzelných kočkovitých šelem. Marchettiho styl je barevný, podmanivý a dělá velký dojem, ať je vidět kdekoli.
Cena: 299 Kč
kalendáře 2023Moudrost bohyní
Moudrost bohyní je nástěnný kalendář inspirovaný kartami Orákulum Bohyní intuitivní autorky Colette Baron-Reid a ilustrátorky Jeny DellaGrottaglia. Bohyně z kalendáře vám vzkazují, že vám mohou sloužit jako zářící most mezi viditelným a neviditelným, že vás zavedou ze všedního pozemského světa do mystického. Povedou vás k nejhlubší pravdě, dají vám sílu, abyste svoji starou omezující podmíněnost nahradili svobodou, a přivedou vás do nového povzneseného stavu vědomí, abyste mohly spoluvytvářet život, o kterém se vám nezdálo ani v nejdivočejších snech. Dovolíte si tento dar přijmout?
Cena: 299 Kč

Tyto a další kalendáře můžete zakoupit na stránkách nakladatelství.

Rainbow High přichází s pestrobarevnými novinkami
Oblíbené panenky Rainbow High jsou známé pro svou zálibu v módě a pestrobarevné looky. Řady studentů školy Rainbow High se zase rozšířily o nové přírůstky, mezi kterými nechybí ani sběratelské edice či stylový autobus, ve kterém mohou nadaní studenti odjet na tour po celém světě.

O Rainbow High panenkách je velmi dobře známo, že módu milují a jsou to velké parádnice. Jejich outfit se neobejde bez sladěných doplňků i bot. Nechte svou oblíbenou panenku zazářit díky nové kolekci bot Rainbow High. Oblíbený denní outfit můžete novými botami pozvednout ještě o kousek výš. S 27 různými páry bot – od sandálů, tenisek či kozaček, až po ozdobné večerní lodičky, můžete vytvořit nezapomenutelné módní looky. Každý pár bot je zabalen v ikonickém Rainbow High kufříku. Uvnitř jsou boty uloženy ještě v látkovém sáčku a hedvábném papíru. Dokonce u nich najdete i „účtenku“! Obal bot není nijak označený, a tak pro vás bude vždy velkým překvapením, jaké se zrovna uvnitř nacházejí.
Rainbow High_Kolekce_Boty_05Koupíte v každé dobré prodejně s hračkami.

Text: redakce, výrobci. foto: bigstock, výrobci / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář