Bydlení

Nové byty ve Vilaparku Klamovka jdou do prodeje

Vilapark Klamovka je dalším rezidenčním projektem, který láká na život ve městě i ty, kteří chtějí žít primárně v přírodě. V oblasti je dostatek zeleně, zároveň si ale při životě tady můžete užívat všechny výhody velkoměsta. Byty z tohoto projektu jdou právě do prodeje.

O nové byty v Praze je stále zájem, ty nejlepší ale bývají velmi rychle vyprodané. Důkazem toho jsou i nové byty Praha 5 v projektu Vilapark Klamovka. Řada z nich je již prodaných, kdo si ale pospíší, ten má stále šanci si vybrat.

Nové byty Praha lákají především na lokalitu
Zájemcům o bydlení už dávno nejde pouze o to, aby žili v moderně zařízeném bytě. Nové byty v Praze lákají především na lokalitu. Vilapark Klamovka se nachází u bývalého zámeckého parku Klamovka, všude je tady dostatek zeleně. Na jaře si užijete rozkvetlé stromy, na podzim se budete kochat barevným listím. Některé byty mají jedinečný výhled na Prahu, ty další jsou orientované do veřejného parku nebo do klidné zahrady. Každý si tedy může vybrat, zda touží sledovat ruch velkoměsta, nebo upřednostní spíš klid a zeleň.

Bydlení v moderním pražském bytě je sen
Nově vystavěné rezidenční projekty jsou opravdu jednou z nejlepších variant, kde můžete v Praze bydlet. Developeři myslí na blízkost všech potřebných služeb, přírody, dbají ale i na nízkoenergetické standardy a moderní vybavení. Vilapark Klamovka na tom není jinak. Řešení všech bytů navrhovali zkušení designéři, je moderní a funkční, má svůj osobitý charakter. Na přání je ale možné byty i upravit.

Informace o tom, které byty v Praze v tomto projektu jsou ještě volné, najdete přímo na webu projektu Vilaparkklamovka.cz.

Za projektem Vilapark Klamovka stojí Metrostav Development, společnost, jež realizuje nejen rezidenční, ale i komerční projekty po Praze a dalších lokalitách.

Zdroj: Metrostav Development / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář