Soutěže

Soutěž: Set kvalitní bezdrátové klávesnice a bezdrátové myši Logitech

V naší další prosincové soutěži může jeden z vás získat Set kvalitní bezdrátové klávesnice a bezdrátové myši Logitech.

Logitech Wireless Desktop MK220
Logitech Wireless Desktop MK220 je set bezdrátové klávesnice a myši (bezdrátová klávesnice K220 + bezdrátová myš M150). Sada poskytuje dostupnou eleganci a pohodlné ovládání. Je ideálním nástrojem, pokud si chcete užívat bezdrátovou svobodu v pohodlí vašeho domova či kanceláře, nebo i na cestách.

Kompaktní klávesnice: Součástí Logitech Wireless Desktop MK220 je kompaktní klávesnice stylové konstrukce, která je menší o 36 % než standardní klávesnice, takže maximalizuje volnou plochu na pracovním stole. Přitom disponuje všemi klávesami jako běžné klávesnice.

Bezdrátový přenos
Díky tomu, že se jedná o bezdrátovou klávesnici a myš, je možné je využívat například z pohodlí Vaší sedačky. Bezdrátový přenos je realizovaný pomocí USB přijímače. Jistě oceníte dlouhou výdrž na baterie, klávesnice vydrží až 24 měsíců bez výměny baterie a myš 5 měsíců.

Žádná instalace
Samozřejmostí je technologie Plug and Play, díky které nemusíte instalovat žádný software. Stačí připojit USB přijímač a můžete pracovat. Komunikace mezi počítačem a tímto setem je realizována pomocí 2.4 GHz bezdrátového připojení s dosahem až 10 metrů. Nechybí ani 128-bit AES šifrování.

Klíčové vlastnosti
Pro celkový chod využívá klávesnice dvě baterie AAA, k napájení myši postačí dvě AA baterie. Sada je kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Vista a 7.
soutez_logitech_sada_02
Soutěžní otázka: Ve kterém roce byla založena společnost Logitech?

a) 1981
b) 1985
c) 1990

Nechcete-li tipovat, najdete odpověď na stránkách Logitech.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 23. 12. 2018, do předmětu uveďte LOGITECH. Jeden autor správné odpovědi od nás obdrží Set kvalitní bezdrátové klávesnice a bezdrátové myši Logitech.

Být fanouškem se vyplatí! Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář