Soutěže

Soutěž: Noční průvodce klidným usínáním pro děti

Novinka v podání nočního světélka s motivem včelky Máji je ideálním řešením pro děti, které trápí bezesné noci. Roztomilé noční světélko zažene každou příšeru ve dvou stupních regulovatelným osvětlením, které svítí dostatečně, ale zároveň neoslňuje. Noční světélko se jednoduše zapne dotykovým tlačítkem, což zvládne i samo dítě. Praktickou funkcí je pak automatické vypnutí, které brání zbytečnému vybíjení baterií. V případě vyššího výkonu dojde k vypnutí za 30 minut, při nižším svítí Mája hodinu (nastavení posuvným jezdcem na spodku světla). Mája poskytuje až 330 hodin svícení na baterie. Zdrojem světla včelky jsou dvě bezúdržbové LED diody.

Noční světélko vyžaduje k provozu tužkové (AA) baterie a nabízí 3 roky záruky.
soutez_varta_maya_02
Soutěž: Odpovězte správně na položenou otázku a rozsviťte světélka v očích vašeho dítěte. 2 z vás od nás dostanou Varta Noční světélko včelka Mája v hodnotě 449 Kč.

Soutěžní otázka: Noční světélko Mája není jediným produktem pro děti značky Varta. Svým dětem můžete pořídit také svítícího kamaráda (Atraktivní dětskou svítilnu) ke čtení, učení se a poznávání. Jak se jmenuje medvídek, který tuto svítilnu zdobí?

a) Robin
b) Paul
c) Rupert

Nechcete-li tipovat, odpověď najdete na stránkách www.varta-consumer.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 25. 12. 2018, do předmětu uveďte MÁJA. Dva autoři správné odpovědi obdrží Noční světélko Mája.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku, Instagramu nebo Twitteru a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář