Soutěže

Soutěž: D-Link Bezdrátový router

Bezdrátový N Cloud Router D-Link DIR-605L je optimálním řešením pro domácí bezdrátovou síť s rychlostí až 300 Mbps a možností vzdálené správy pomocí chytrého telefonu. Díky podpoře Wireless N technologie umožňuje nepřerušované připojení k internetu a současný přenos hudby a HD médií na více zařízení.

S možností využívat bezplatnou službu mydlink můžete odkudkoliv snadno a rychle pomocí chytrého telefonu ovládat a sledovat vaši domácí síť. Volně dostupná aplikace mydlink Lite z Apple iTunes App Store nebo Android Market umožňuje například zobrazit, jaká zařízení jsou ve vaší domácí síti aktivní a jaké stránky jsou zrovna navštěvovány atd.

DIR-605 podporuje nejnovější funkce pro zabezpečení sítě, aby pomohl zabránit neoprávněnému přístupu přes bezdrátovou síť nebo přes Internet. Podpora standardů WEP, WPA a WPA2 umožňuje použít nejlepší možné šifrování bezdrátového přenosu, zatímco dvojice aktivních firewallů (SPI a NAT) chrání před potenciálními útoky přes Internet. K dispozici je silná funkce rodičovské kontroly, která umožňuje blokovat nebo povolovat přístup na určené webové stránky, a to nastálo nebo během zadaných časových intervalů dne.
soutez_dlink_router_02
Soutěž: Do dnešní soutěže nám partner – D-Link věnoval Bezdrátový N Cloud Router D-Link DIR-605L.

Soutěžní otázka: V nabídce D-Link najdete mimo jiné také domácí kamery, s nimiž můžete na dálku sledovat vše, co je pro vás důležité. Naše otázka zní, jakým úhlem otáčení disponuje Wi-Fi kamera DCS 8525LH?

a) 120 stupňů
b) 340 stupňů
c) 360 stupňů

Nechcete-li tipovat, správnou odpověď najdete zde.

Správnou odpověď zašlete na e-mail: info@womanandstyle.cz do 28. 2. 2019, do předmětu uveďte D-LINK. Jeden autor správné odpovědi od nás obdrží Bezdrátový N Cloud Router D-Link DIR-605L.

Být fanouškem se vyplatí! Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku, Twitteru, Pinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář