Soutěže

Soutěž: Veroval domácí testy pro diagnostiku z pohodlí domova

Veroval® domácí testy jsou revoluční novinkou v lékárnách a drogeriích. V pohodlí domova nebo na cestách zjistíte, zda zrovna netrpíte zánětem močových cest, zda se na vás nepřisálo klíště nakažené borélií, nebo jste nechytili chlamydie. Jedním z nejoblíbenějších testů je test CRP, který odhalí onemocnění bakteriálního původu, na které je potřeba nasadit antibiotika. Z dalších testů můžete odhalit alergii na lepek, vysoký cholesterol nebo nedostatek železa.

Soutěž: V naší dnešní soutěži mohou tři z vás získat po třech domácích testech – Veroval CRP test, Veroval Nesnášenlivost lepku a Veroval Cholesterol.

Veroval CRP test (Rychlý CRP test ke zjištění bakteriální infekce při nachlazení)
Virová nebo bakteriální infekce? – to je ta otázka. Antibiotika jsou velmi účinné léčivé přípravky. Účinkují ale pouze na bakterie – ne na viry. Pomocí Veroval® testu nyní můžete rychle a spolehlivě zjistit, zda je u Vás infekce způsobena bakteriemi a zda má smysl použití antibiotik. Jakmile budete znát výsledek, můžete se poradit s lékařem o dalším postupu.

Výhody domácího CRP testu: Šetří čas – výsledek znáte do 5 minut. Nehrozí nákaza v čekárně lékaře. Neužíváte zbytečně antibiotika. Vysoká přesnost – přesnost vyšší než 95 % byla prokázána studií funkčnosti. Bezbolestný odběr – stačí pouze jedna kapka krve. Test si můžete udělat kdykoli během dne. Je vhodný i pro děti

Důležité informace: CRP je významný indikátor probíhající infekce a zánětu. Konečné stanovení klinické diagnózy však musí provést lékař.

Veroval Nesnášenlivost lepku (Rychlý a spolehlivý domácí test ke zjištění celiakie)
Trápí vás často nadýmání, plynatost nebo pocit nafouklého břicha? Máte problém s častými průjmy, nebo zácpami, bolestmi hlavy? Nedaří se vám zhubnout? Tyto příznaky mohou ukazovat na nesnášenlivost lepku. S testem na celiakii Veroval zjistíte výsledek už za 10 minut.

Test z malého vzorku krve zjistí přítomnost protilátek proti transglutamináze (IgA protilátek), které jsou známkou nesnášenlivosti lepku. Tento test je vhodný k prvotní diagnóze, ale rovněž ke kontrole průběhu při léčbě. Při bezlepkové dietě IgA protilátky během několika týdnů zanikají. Po 6 měsících již protilátky nejsou zjistitelné. Spolehlivost testu Veroval pro nesnášenlivosti lepku je vyšší než 98 %.

Hartmann Veroval Cholesterol
Rychlý test Veroval Cholesterol slouží ke sledování hodnot cholesterolu ve vašem těle, konkrétně ke stanovení nízké hodnoty cholesterolu v pohodlí domova. Díky tomuto domácímu testu rychle a především spolehlivě zjistíte, zda cholesterol ve vašem těle vykazuje normální hodnoty, nebo naopak zda jsou hodnoty neuspokojivé a potřebujete změnu životního stylu včetně stravovacích návyků. Evaluační studie testu Veroval Cholesterol potvrzují více než 96% přesnost produktu a výsledek navíc zjistíte pomocí jediné kapky krve ze špičky prstu již za pouhé 3 minuty.

Klíčové vlastnosti domácího testu Veroval Cholesterol: Rychlý a spolehlivý domácí test pro sledování hodnot cholesterolu ve vašem těle. Test Veroval Cholesterol určí výsledek již do 3 minut. K určení výsledku stačí pouhá kapka krve z vašeho prstu. Hodnotící studie potvrzují více než 96% přesnost produktu.
soutez_veroval_02
Soutěžní otázka: Mimo výše zmiňované testy najdete v nabídce Hartmann také další domácí testy, a to například?

a) Alergie
b) Mužská plodnost
c) Intolerance laktózy

Nechcete-li tipovat, najdete odpověď na stránkách www.veroval.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 14. 3. 2019, do předmětu uveďte VEROVAL – TESTY. Tři autoři správné odpovědi od nás obdrží 3 domácí testy Veroval.

Být fanouškem se vyplatí! Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku, Pinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář