Soutěže

Soutěž: Dárkový poukaz na zážitek Lunch in the Sky

A je to tu zase! Stejně jako v loňském roce vám časopis Woman&Style ve spolupráci s Dinner in the Sky přináší možnost být u toho, až se v Praze objeví nezapomenutelný kulinářský zážitek v podobě oběda či večeře nad městem. Pohostěte sebe nebo někoho vám blízkého tím nejlepším, co v gastronomii existuje!

1 jeřáb, 16 ocelových lan, 22 pasažérů, 50 metrů nad zemí, 1 nezapomenutelný zážitek!

Dinner in the Sky je mobilním jeřábem vyzdvižená plošina, která pojme 22 hostů najednou a poskytne výhled z výšky až 50 metrů. Je jedinečnou událostí pro každého, kdo chce učinit běžný oběd nebo setkání magickým okamžikem, který zanechá naprosto nezapomenutelný dojem!

Dinner in the Sky již získal několik ocenění v oblasti marketingu a turismu. Časopis Forbes ho zařadil na seznam 10 nejneobvyklejších restaurací světa.

Dinner in the Sky dnes funguje ve více než 40 zemích celosvětově a pomohlo svým klientům uspořádat více než 5000 eventů. Základní myšlenkou konceptu bylo povznést gastronomický zážitek doslova do nových výšin, a to přesně dělají po celém světě již 10 let.

Dinner in the Sky se může konat prakticky kdekoliv (nad golfovým hřištěm, nad závodní tratí, poblíž sportovního utkání, v centru města, poblíž hradu…), kde je alespoň 400 m2 zajištěného, zpevněného prostoru. Jediné, co je třeba, je souhlas vlastníka pozemku.

Máte-li zájem o Dinner in the Sky pro jednotlivce či menší skupiny, jděte prosím na stránku Akce pro veřejnost, kde najdete více informací.

Soutěž: Odpovězte správně na otázku a můžete to být právě Vy, kdo od nás dostane 2 poukazy na Lunch in the Sky – Praha 2 – Riegrovy sady, Polská 1a v hodnotě 2x 1870 Kč.
dinner_in_the_sky_02
Soutěžní otázka: V jakém termínu se v letošním roce koná Prague in the Sky?

Správnou odpověď – najdete ji zde – zašlete na e-mail: info@womanandstyle.cz do 26. 7. 2019, do předmětu uveďte DINNER IN THE SKY. Jeden autor správné odpovědi od nás dostane (e-mailem) 2 poukazy na Lunch in the Sky – Praha.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuPinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: 5. – 22. 9. 2019, výherce: Andrea F., Praha

Doporučené

Přidat komentář