Soutěže

Soutěž: Minimalistické termosky Rockland udrží pití konstantní i během cest

V zimě i v létě, na horské stezce nebo ve městě – produkty značky Rockland vás zahřejí či zchladí kdykoliv to bude třeba. V nabídce najdete řadu termosek, termohrnků i nádob na jídlo, které jsou vyrobeny z nerezové oceli tak, aby svůj obsah udržely konstantně teplý či vychlazený po co nejdelší dobu. Výrobky neobsahují neobsahuje škodlivé BPA ani PVC.

Představujeme:

Termální hrnek Star 0,4 l uhasí žízeň, ať už je teplota za okny jakákoliv. Aby udržel nápoj teplý či studený, zkrátka přesně takový, jaký jej máte rádi, využívá vakuovou strukturu s dvojitými stěnami z vysoce kvalitní nerezové oceli. Díky speciální dutině se navíc přizpůsobí tvaru úst. Alternativou k hrnku Star je poté hrnek Luna 0,4 l, který vyniká obdobnými vlastnostmi a můžete jej otevřít a zavřít pouze jednou rukou.

Univerzální vakuová lahev Space 1,2 l je ideálním společníkem pro všechny typy výletů – ať už se chystáte s rodinou na piknik, pláž nebo kempovat, díky této lahvi budete mít teplé občerstvení všude po ruce. Díky širokému hrdlu ji můžete naplnit jídlem i nápoji, víko poslouží jako praktická mistička. Šikovná skládací rukojeť zajistí, že vám lahev padne do ruky jako ulitá.

S termoskami Astro a Galaxy se nemusíte bát, že váš nápoj během chvíle vychladne nebo zteplá. Díky konstrukcím z kvalitní nerezové oceli vás zchladí i zahřejí vždy, když to bude třeba. Obě jsou dostupné v několika různých velikostech.

Soutěž: Předmětem naší soutěže jsou 3 termosky Rockland Astro, 2 o objemu 0,7 litru (v hodnotě 499 Kč), 1 o objemu 1 litr (v hodnotě 599 Kč). Na pikniku s rodinou, ve městě, na horách nebo třeba v práci, termoska Rockland Astro udrží váš nápoj takový, jaký ho chcete mít. Výhodou je také ergonometrický tvar a protiskluzový vnější povrch. Víčko můžete použít jako šálek.
rockland_01
Soutěžní otázka: V nabídce Rockland najdete také termální hrnek Star a jeho alternativu, kterou můžete otevřít a zavřít jednou rukou. Jaký název tento hrnek dostal?

a) Sun
b) Luna
c) Glow

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 12. 9. 2019, do předmětu uveďte ROCKLAND. Jeden autor správné odpovědi od nás obdrží termosku Rockland Astro o objemu 1 litr (v hodnotě 599 Kč) dva autoři správné odpovědi termosku Rockland Astro o objemu 0,7 litru (v hodnotě 499 Kč).

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuInstagramuPinterestu nebo Twitteru a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: B. Výherci: Libor T., Mladá Boleslav, Jiřina J., Březová, Vendelína K., Praha.

Doporučené

Přidat komentář