Zábava/Kultura

Animovaná Addamsova rodina se vrací na plátna kin s druhým dílem!

Kultovní hororová rodinka se vrací na plátna kin! Tentokrát se Morticia, Gomez, Pugsley, Wednesday, Lurch, strýček Fester a Věc vydají na rodinnou dovolenou, která bude, jak jinak než, zábavná, výstřední, bláznivá, a tak trochu strašidelná. Ikonické postavy této animované fantasy komedie se postarají o zábavu pro celou rodinu. V českých kinech bude Addamsova rodina 2 k vidění od 28. října.

Připravte si prsty na lusknutí a sledujte nevšední podívanou. Morticia a Gomez s jistým znepokojením sledují, jak jejich děti dospívají a začínají se vyhýbat rodinným večeřím a dalším společným aktivitám. Proto se rozhodnou upevnit rodinná pouta a vyrazit na poslední strašnou rodinnou dovolenou. Ve velkém karavanu a vydají se na dalekou cestu napříč Amerikou, aby se opět sblížili a zažili nová vzrušující dobrodružství.
Vizuál filmu Addamsova rodina 2Postavám propůjčili své hlasy známí čeští herci. Těšit se všichni fanoušci mohou na Martina Písaříka, Zuzanu Ďurdinovou, Lucii Kušnírovou, Jana Köhlere, Viktora Dvořáka a Jaroslavu Brouskovou. Animovaného zpracování se ujali Greg Tiernan, Conrad Vernon (Buchty a klobásy) a Kevin Pavlovic. O scénář se postarali Dan Hernandez a Benji Samit a za hudbou stojí duo Jeff a Mychael Danna.

Zdroj: Cinema City / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář