Soutěže

Soutěž: Barevné Velikonoce s Bartidou!

Žlutá, zelená, červená. Také vás pomyšlení na tyto barvy nabíjí pozitivní energií a příslibem jara? Oslavte letošní Velikonoce opravdu stylově a chutně – nápoje od Bartidy jsou nejen vesele barevné, ale hlavně vysoce kvalitní. Pokud tedy máte rádi klasické české nápoje, ale zároveň toužíte po opravdové kvalitě a prémiové chuti, neváhejte a dejte šanci těm od Bartidy. Garantujeme vám, že udělají radost nejen vám, ale i vašim hostům a koledníkům. A kromě skvělé chuti a vysoké kvality vás potěší i jednotným designem placatek, které zpestří každý sváteční stůl.

Ruční výroba, nejlepší suroviny, promyšlené a neuspěchané postupy, generacemi prověřené receptury… tak vznikají originální likéry Bartida.

Bartida Vaječňák
Mají ho rádi vaši prarodiče, sousedi a pravděpodobně ho budou mít jednou rády i vaše děti. Vaječný likér je nesmrtelná klasika, která potěší téměř každého. Už jste ale měli ten od Bartidy? Od ostatních vaječných likérů ho odlišuje vysoký obsah vaječných žloutků a kvalitní složení. Nalijte si panáka vaječného likéru od Bartidy a vychutnávejte si jeho bohatou smetanovou konzistenci a jemnou vůni plnými doušky.
bartida_2Bartida Zelená
Zelená je tráva … a taky oblíbený peprmintový nápoj, který v Čechách milujeme po generace. Ochutnejte prémiovou Zelenou od Bartidy, která byla vyrobena z vinného destilátu, alkoholu, cukru a výtažků z máty peprné. Kromě charakteristické mentolové chuti a vůně si užijete i její veselou zelenou barvu, která k Velikonocům bezpochyby patří.
Bartida Griotka_panák_2Bartida Griotka
Bartida Griotka je třetí mistrovský kousek z dílny tohoto českého výrobce. A rozhodně má co nabídnout – krásně červenou barvu, třešňovou vůni a sladkou chuť. Griotka od Bartidy byla vyrobena ze zralých černých višní, velejemného lihu a ovocného destilátu. A díky kvalitním surovinám si ji nejlépe vychutnáte čistou ve formě panáků.

Soutěž: Velikonoce si málokdo dokáže představit bez sladkého vaječného likéru. Užijte si i vy Velikonoce s chutí Bartidy! Pro 3 z vás jsme připravili velikonoční klasiku – Vaječňák o objemu 1 litr v hodnotě 339 Kč.
Bartida_3Soutěžní otázka: Do rodiny Bartida Original patří také likér Čert, o jaký likér se jedná?

a) rumovo-višňový likér
b) chilli likér
c) anýzový likér

Správnou odpověď (ve tvaru A, B nebo C) zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 6. 4. 2022, do předmětu uveďte BARTIDA. Výherci budou o výhře informováni e-mailem, v případě zájmu si mohou výhru vyzvednout v redakci časopisu.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuPinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzujete souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Upozorňujeme, že v České republice je povoleno konzumovat alkohol až po dovršení 18 let.

UKONČENO! Správná odpověď: A. Výherci: Antonín O., Praha, Vendula K., Žatec, Veronika Ž., Benešov. Gratulujeme!

Doporučené

Přidat komentář