Soutěže

Kouzelná sada Malina – limitovaná edice péče o celé tělo

Zpříjemněte si letošní teplé měsíce s novou osvěžující limitovanou edicí, inspirovanou romantickými prázdninovými vzpomínkami na lesní výpravy za sladkými a voňavými malinami.

Toto kouzelné drobné červené ovoce je nejen výjimečně lahodné, ale také velmi zdravé – ukrývá v sobě mimořádně vysoký podíl vlákniny a vitamínu C, má silné antioxidační účinky.

Užívejte si naši malinu po celý den – ráno se probuďte svěží ovocnou sprchou, přes den vyživujte rty pomocí balzámu a ochraňujte ruce jemným krémem a večer před spaním pak zvláčněte pokožku tělovým mlékem. Kosmetika využívá příznivých účinků hydratačního, zvláčňujícího a ochranného oleje z malinových semínek a přírodních výtažků z malinové dužniny. Je doprovázena sladce jiskrnou ovocnou vůní s jemnými zelenými tóny malinového listí.

Osvěžující sprchový gel s výtažky z malin, oliv a obilných klíčků
Osvěžující sprchový gel s přírodními výtažky z malin, bohatými na vitamíny, minerály a rostlinné antioxidanty spolu s panthenolem, glycerinem a výtažky z oliv a obilných klíčků šetrně umyje, zklidní a zvláční pokožku. Sladce jiskrná ovocná vůně s jemnými zelenými tóny malinového listí ji zanechá příjemně provoněnou.

Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem
Jemné tělové mléko obsahuje vyváženou kombinaci cenných rostlinných olejů z malin, mandlí a bambuckých oříšků, obohacenou o výtažek z malinové dužniny, panthenol a vitamín E. Napomáhá tak zvláčnění, hydrataci a ochraně pokožky, zanechává ji hebkou a pružnou. Sladce jiskrná ovocná vůně s jemnými zelenými tóny malinového listí pokožku příjemně provoní.

Ochranný krém na ruce s malinovým a hroznovým olejem
Ochranný zvláčňující krém na ruce s cennými přírodními ingrediencemi přináší jemnou péči pro pokožku rukou, často vysušenou a citlivou díky nepříznivým vlivům vnějšího okolí. Cenné rostlinné oleje z malinových a hroznových semínek a makadamových a bambuckých oříšků spolu s glycerinem a panthenolem napomáhají regeneraci, hydrataci a ochraně pokožky před nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechává pocit mastnoty. Sladce jiskrná ovocná vůně s jemnými zelenými tóny malinového listí pokožku příjemně provoní.

Výživný balzám na rty s malinovým olejem a bambuckým máslem
Malinový rostlinný balzám plný cenných přírodních ingrediencí poskytuje rtům jedinečnou péči a ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy. Cenný malinový olej napomůže hydrataci a zvláčnění. Unikátní bambucké máslo má výjimečné vyživující a hojivé účinky. Jojobový a avokádový olej spolu s včelím voskem jsou významné svými regeneračními účinky, vitamín E ošetří suché a popraskané rty. Bez obsahu parfémů, barviv a ropných produktů.
soutez_manufaktura_malina_balicek_02
Soutěž: Odpovězte správně na otázku a oslaďte si nadcházející měsíce krásnou sadou přírodní kosmetiky Manufaktura s jedinečnou malinovou vůní.

Obsah soutěžního balíčku:
– Osvěžující sprchový gel s výtažky z malin, oliv a obilných klíčků
– Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem
– Ochranný krém na ruce s malinovým a hroznovým olejem
– Výživný balzám na rty s malinovým olejem a bambuckým máslem

Soutěžní otázka: Kromě již zmíněných výrobků je limitovaná kolekce již tradičně doplněna dalším produktem a my se ptáme, kterým?

a) zjemňujícím sprchovým peelingem se zrníčky z malin a hroznovým olejem

b) sirupem pro přípravu jedinečné domácí malinovky a dalších výtečných nápojů

c) karlovarskou koupelovou solí s vřídelní solí a malinou pro celkové osvěžení

Odpověď a další informace o této jedinečné limitované edici najdete na webových stránkách www.manufaktura.cz

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 28. 4. 2015, do předmětu uveďte MANUFAKTURA – MALINA. Tři autoři správné odpovědi obdrží sadu přírodní kosmetiky Manufaktura v hodnotě 556 Kč.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na facebooku a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář