Pro gurmány

Ochutnejte Francii s novými obloženými croissanty

Letos v lednu můžete podniknout pomyslnou kulinářskou cestu do Francie s tradiční francouzskou klasikou – křupavým obloženým croissantem. Oblíbené kombinace i zcela nové varianty si ve francouzském pekařství PAUL vychutnáte od 7. ledna.

Bohatě obložené croissanty patří mezi nejoblíbenější sendviče v síti francouzských pekařství PAUL. Pokud nejste na sladké, jsou právě obložené croissanty skvělou variantou nejen chuťově vyvážené snídaně, tato lahodná svačinka z kvalitních surovin zažene malý hlad kdykoli během dne. Základem je samozřejmě nepřekonatelný máslový croissant, který si u PAULa koupí ročně až milion spokojených zákazníků. Oblíbenou klasiku pařížských bister – Croissant se šunkou a sýrem – nyní doplňují dvě nápadité novinky.

Z Paříže na pobřeží Atlantiku vás přenese Croissant s lososem. Uzený losos se skvěle doplňuje s jemným pomazánkovým máslem, harmonii chutí pak doplňují česnekové klíčky. Pokud jste je ještě nikdy nezkusili, vězte, že děláte chybu – jsou křupavé, šťavnaté a kromě jemné česnekové chuti mají i řadu zdravotních benefitů.

Francouzským venkovem je pak inspirovaný Croissant s vaječnou omeletou. Nadýchanou omeletu doplňuje křehký čerstvý salát polníček, který dodává této kombinaci na svěžesti a lehkosti. Ideální snídaně, pokud spěcháte a na klasicky upravená vejce máte sice chuť, ale chybí vám čas.

Zdroj: PAUL / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář