Ochutnejte Francii s novými obloženými croissanty
Letos v lednu můžete podniknout pomyslnou kulinářskou cestu do Francie s tradiční francouzskou klasikou – křupavým obloženým croissantem. Oblíbené kombinace i zcela nové varianty si ve francouzském pekařství PAUL vychutnáte od 7. ledna.
Bohatě obložené croissanty patří mezi nejoblíbenější sendviče v síti francouzských pekařství PAUL. Pokud nejste na sladké, jsou právě obložené croissanty skvělou variantou nejen chuťově vyvážené snídaně, tato lahodná svačinka z kvalitních surovin zažene malý hlad kdykoli během dne. Základem je samozřejmě nepřekonatelný máslový croissant, který si u PAULa koupí ročně až milion spokojených zákazníků. Oblíbenou klasiku pařížských bister – Croissant se šunkou a sýrem – nyní doplňují dvě nápadité novinky.
Z Paříže na pobřeží Atlantiku vás přenese Croissant s lososem. Uzený losos se skvěle doplňuje s jemným pomazánkovým máslem, harmonii chutí pak doplňují česnekové klíčky. Pokud jste je ještě nikdy nezkusili, vězte, že děláte chybu – jsou křupavé, šťavnaté a kromě jemné česnekové chuti mají i řadu zdravotních benefitů.
Francouzským venkovem je pak inspirovaný Croissant s vaječnou omeletou. Nadýchanou omeletu doplňuje křehký čerstvý salát polníček, který dodává této kombinaci na svěžesti a lehkosti. Ideální snídaně, pokud spěcháte a na klasicky upravená vejce máte sice chuť, ale chybí vám čas.
Zdroj: PAUL / komerční sdělení
Doporučené
-
Jáhly: Stará superpotravina s všestranným využitím + recept15. 04. 2024
-
Jarní pestré lahůdky – tradiční i nové chutě Velikonoc25. 03. 2024
-
Rýžové nudle jsou víc než jen exotická pochoutka09. 02. 2024
-
Čočka na Nový rok – „záruka“ štěstí a bohatství30. 12. 2023
-
Rio Mare: Tři lahodné varianty tuňáka Tonno Per Pasta pro každou příležitost13. 11. 2023