Soutěže

Soutěž: Při výběru vánočních dárků vsaďte na osobitost a originalitu

Podle výzkumu agentury STEM/MARK řeší nejvíce Čechů nákup vánočních dárků během října. V tomto měsíci obstarává dárky pro své blízké přes 40 procent populace. Trendem letošních Vánoc je originalita i nákup od českých výrobců.

Stále více Čechů řeší nejen to, čím obdarovat své blízké, ale také kde dárky nakoupit. Čím dál tím víc lidí dává přednost českým výrobcům a zakázkové výrobě. S nákupem dárků vyrobených na zakázku se ale nevyplatí otálet. „Pro nás Vánoce začínají již začátkem září. Naši zákazníci vědí, že jsme každý rok vyprodaní, a někteří nemají nervy nechat nákup na poslední chvíli. Největší nápor objednávek očekáváme v polovině listopadu. Tradičně končíme s nabíráním objednávek 16. listopadu, potřebujeme čtyři týdny na výrobu. Brašny a kožené tašky jsou ale vyprodány vždy už v říjnu,“ upozornil Ivan Petrův, ředitel Brašnářství Tlustý a spol.

Trendem letošních Vánoc jsou dárky z malých manufaktur a rukodělných dílen českých řemeslníků. Většina českých výrobců už nyní hlásí výrazný nárůst zakázek. „Letos očekáváme kolem osmi tisíc vánočních zakázek. Což je o 30 procent víc zakázek než v loňském roce. Je to pro nás ohromné množství, které je třeba zvládnout, pečlivě se proto na vánoční období připravujeme celý rok,“ potvrdil zájem Čechů o zakázkovou výrobu Ivan Petrův.

Ženy přistupují k nákupu vánočních dárků zodpovědněji a nakupují je s větším předstihem. Ženy si zároveň dávají s výběrem dárků větší práci, zejména svým partnerům chtějí pořídit originální a osobitý dárek. „Dárky u nás nejčastěji kupují ženy pro své partnery. Koupit totiž muži pěkný dárek je čím dál tím těžší. Muži jsou konzervativní, ale kožená věc, navíc bytelně provedená, od českého řemeslníka – to je srdeční záležitost. Z našich výrobků jsou nejpopulárnější peněženky s monogramem, kožené opasky a kožené zápisníky. Všechny tyto výrobky jsou většinou vyvedeny v klasických barevných kombinacích, ale jsou opatřeny něčím osobním – vyraženým přáním, monogramem, přezdívkou,“ popsal Ivan Petrův.

Soutěž: Chcete letos darovat originální dárek? Zúčastněte se naší soutěže, ve které můžete získat jeden ze dvou voucherů na nákup produktů Brašnářství Tlustý a spol. v hodnotě 1500 Kč s platností do konce roku 2019. Sami si pak vyberete produkt, barvu, ražbu i balení a osobitý dárek už putuje k vám.

Brašnářství Tlustý a spol. se snaží pozvednout tradiční české brašnářské řemeslo a propracovat se až na světovou špičku. Všechny výrobky z místní dílny jsou dělány na zakázku, kus po kusu, ručně, za použití tradičních postupů, pomalu, s pokorou a láskou k materiálu. Mezi výrobky nechybí peněženky, pouzdra, opasky, tašky přes rameno i do ruky, aktovky i špičkové cestovní tašky, kožené zápisníky, dámské kabelky, pánské boty nebo kožené náramky. Novinkou jsou řemínky k hodinkám, které firma nabízí od června 2019.
soutez_kozene_02
Soutěžní otázka: Jakou záruku Brašnářství Tlustý a spol. poskytuje na většinu svých výrobků?

a) 5 let
b) 10 let
c) doživotní

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 25. 10. 2019, do předmětu uveďte BRAŠNÁŘSTVÍ TLUSTÝ. Dva autoři správné odpovědi od nás obdrží voucher / kód na nákup produktů z Brašnářství Tlustý a spol.  v hodnotě 1500 Kč.

Nechcete-li tipovat, najdete odpověď na otázku na stránkách Brašnářství Tlustý a spol. – Originální výrobky z kůže, www.brasnarstvitlusty.cz.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuInstagramuPinterestu nebo Twitteru a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: C. Výherci: Jiří M., Košťálov, Veronika W., Praha.

Doporučené

Přidat komentář